DANKA JE PRODATA, ALI JE, BOGU HVALA, ŽIVA! Čitajte u SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

01.04.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

DANKA JE PRODATA, ALI JE, BOGU HVALA, ŽIVA! Čitajte u SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: Srpski telegraf

Srpski telegraf u izdanju za ponedeljak 1. april donosi pregršt važnih i interesantnih priča.

  • NESTALA DEVOJČICA (2) IZ BORA VIĐENA U BEČU DANKA JE PRODATA? ALI JE, BOGU HVALA, ŽIVA

Kao zemljotres juče je protresla Srbiju vest da je u Beču viđena devojčica koja neverovatno liči na nestalu Danku Ilić (2). A kad su MUP Srbije i austrijska policija tokom dana uputili apel žiteljima glavnog austrijskog grada da jave sve što znaju o detetu koje se pojavilo na snimku objavljenom na društvenim mrežama i portalima, pojačana je nada da je Danka živa.

I predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je pohvalio rad policije i izrazio nadu da će potraga imati srećan kraj.
  • NAŠI REPORTERI PRVI U NOVOM RESTORANU: NA PICI KOD DŽEJMIJA OLIVERA

Legendarni britanski kuvar Džejmi Oliver nedavno je u Beogradu na vodi otvorio svoj restoran "Jamie's italian", a reporteri Srpskog telegrafa i našeg portala Republika su prvi novinari koji su ušli u ovo fascinantno kulinarsko carstvo.

- Ponosan sam na "Jamie's italian" u prelepom Beogradu. Naš neverovatan tim je kao velika porodica - brinuće se o vama dok uživate u ukusnoj, a jednostavnoj hrani, koju pravimo od najkvalitetnijih sastojaka. Sjajna hrana, atmosfera, prelep ambijent. Dobro došli - objavio je Džejmi na Instagramu.
  • BEZOBRAZLUK: DRASTIČNO VEĆE CENE LETOVANJA U GRČKOJ OVE GODINE

EM POKVARENI, EM NAS DERU! APARTMANI DO 900 EVRA PO OSOBI!

Ukoliko se spremate za letovanje, ove godine u širokom luku zaobiđite Grčku. Pravdajući se svim i svačim, od rata u Ukrajini do inflacije, Grci su bezobrazno digli cene, pa će vas boravak koštati od 20 do 30 odsto više nego lane.

Ako se uzme u obzir da je Grkinja Dora Bakojani, izvestilac za Kosovo, zabila nož u leđa Beogradu i pogurala Kosovo u Savet Evrope, onda nema razloga da Grčka i dalje bude omiljena srpska destinacija.
  • PREDSEDNIK VUČIĆ OBIŠAO JEDINICE RV I PVO NA AERODROMU U BATAJNICI: SLEDEĆEG PUTA RUŠIMO!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je juče, tokom obilaska jedinica Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane Vojske Srbije na aerodromu "Pukovnik-pilot Milenko Pavlović" u Batajnici, da bi drugi put trebalo srušiti letelice koje se nađu u našem vazdušnom prostoru, kao što je u subotu bio slučaj, i delovati na njih protivvazdušnim oklopnim oružjem.
- Ono u subotu je bio balon ili veliki špijunski dron? Brzo je napustio prostor. Sledeći put će na to PVO dejstvovati i srušiti, pa da utvrdimo čije je - istakao je Vučić.

Republika

Foto: Srpski telegraf

Naslova strana Srpskog telegrafa za 1.april 2024.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading