TAJNA NESTANKA BRITANSKE PRINCEZE: Mnogi misle da više nije živa! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

22.03.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

TAJNA NESTANKA BRITANSKE PRINCEZE:  Mnogi misle da više nije živa! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: Srpski telegraf

Srpski telegraf u izdanju za četvrtak 21. mart donosi pregršt važnih i interesantnih priča.

  • TAJNA NESTANKA BRITANSKE PRINCEZE, MNOGI MISLE DA VIŠE NIJE ŽIVA!

Misteriozni nestanak princeze Kejt Midlton, koja se poslednji put u javnosti pojavila  24. decembra prošle godine, ne prestaje da intrigira svet i stvara najfantastičnije teorije zavere. Uprkos svemu, Bakingemska palata ne odstupa od prvobitnog saopštenja: princeza će se pojaviti kada se potpuno oporavi, posle Uskrsa.


Dobar deo javnosti izgubio je poverenje u britanski dvor kad je reč o zdravstvenom stanju buduće kraljice, a mutne i nejasne fotografije, sumnjive i dorađivane, svakako nisu dovoljne da se strasti smire.


Da li je uopšte živa ili je doživela sudbinu princeze Dajane, stradale pod sumnjivim okolnostima? Da li Vilijam ima ljubavnicu, pa je lepa Kejt, kojoj je posle tolikih godina varanja pukao film, rešila da napusti i njega i palatu? Ali postoji još jedna, dosad najluđa, teorija zavere - da je zapravo ona ta koja je imala ljubavnika, čak i da je s njim ostala u drugom stanju!
 
  • DOKAZ DA JE ĐILAS NAJVEĆI LICEMER: Sa Amerima "zidao" tamo gde su NATO bombe uništile Maršalat, a sad je navodno zabrinut za Generalštab

Iz opozicije okupljene oko lidera SSP Dragana Đilasa protive se planu da američke kompanije revitalizuju kompleks zgrada Generalštaba, oštećenih tokom NATO bombardovanja 1999, koje bi na tom mestu u centru Beograda izgradile i memorijalni centar. Iako je baš taj isti Đilas, pre 14 godina, tad kao gradonačelnik Beograda, postavljao kamen temeljac nove ambasade SAD na mestu zgrade Maršalata na Dedinju, takođe uništene u bombardovanju.

  • OVE ZVERI SU SILOVALE I USMRTILE STARCA (74)

Osuđenici Saša Stanković (20) i Dalibor Petrović (22) sve svaljuju na zatvorskog cimera Srećka Stefanovića (20) i optužuju ga da je mučio i tukao do smrti Stanimira Brajkovića (74)

Zločin koji je šokirao srpsku javnost počinili su u zatvoru u Padinskoj Skeli Srećko Stefanović (20), Saša Stanković (20) i Dalibor Petrović (22), do 4. februara sitni "prekršajci", a od tog dana monstruozne ubice. Posle njihovih batina i svakodnevnog zlostavljanja tog dana preminuo je zatvorski cimer ovih monstruma Stanimir Brajković (74), a da od zatvorskih vlasti niko nije primetio kakva se drama odvija.
Trojica ubica su u zatvor stigla zbog sitnih prekršaja.

  • EVO KAKO JE "IZOLOVAN"! URSULA I MAKRON SRDAČNO S VUČIĆEM

 

Šef države srdačno razgovarao sa svim značajnim učesnicima ovog skupa, između ostalih Ursulom fon der Lajen, premijerima Poljske i Slovačke Donaldom Tuskom i Robertom Ficom, Viktorom Orbanom, Aleksandrom de Kroom... Priče opozicije da je Zapad izolovao predsednika Srbije Aleksandra Vučića još jednom su pale u vodu, ovog puta na prvom globalnom Samitu o nuklearnoj energiji u Briselu. Na jučerašnjem skupu u belgijskoj prestonici gde su se okupili lideri i delegacije iz 30 zemalja, šef naše države je primljen sa posebnim uvažavanjem, a ukazana mu je i velika čast da bude u prvom redu, tik uz predsednicu Evropske komisije Ursule fon der Lajen. Priče profesora Ivana Videnovića, Borka Stefanovića i ostalih đilasovaca, da na ovakvim skupovima Vučić ostaje sam, pokazali su se kao još jedna obmana. Predsednik Srbije je bukvalno bio u centru pažnje i nema lidera koji mu nije prišao s osmehom i vodio razgovore s njim.

 

  • INTERVJU STOJAN RADENOVIĆ, PROFESOR KOJI JE OPOZICIJI ODRŽAO LEKCIJU IZ PRISTOJNOSTI

Stojan Radenović (76), koji je, kao najstariji poslanik, bio u ulozi predsedavajućeg na konstitutivnim sednicama Skupštine Srbije, dok za predsednicu parlamenta preksinoć nije izabrana Ana Brnabić, kaže da mu nije bilo nimalo teško uprkos nepriličnom ponašanju opozicije okupljene oko liste Srbija protiv nasilja Dragana Đilasa.
U razgovoru za Srpski telegraf, Radenović, koji je svrstan među 100 najuticajnijih naučnih umova u oblasti matematike i koji je među zaslužnima što je Beogradski univerzitet svrstan među 300 najboljih na Šangajskoj listi, priznaje da on opozicionare zapravo žali.

Republika

Foto: republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 22.mart

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading