VESNA PEŠIĆ SA SLOMLJENIM NOSOM PRIMLJENA U URGENTNI CENTAR: Evo sta joj se desilo

Autor:

Vesti

01.03.2024

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanje stabilno, upućena na maksilofacijalnu hirurgiju

VESNA PEŠIĆ SA SLOMLJENIM NOSOM  PRIMLJENA U URGENTNI CENTAR: Evo sta joj se desilo

Foto: printscreen/N1

Dobro poznata srpska političarka i aktivistkinja, Vesna Pešić, primljena je u Urgentni centar nakon što je pala u svojoj kući i udarila glavom. Iako je zadobila povredu nosa, lekari su potvrdili da nema potres mozga, te da je stabilna i komunikativna.

Udarac glavom i povreda nosa

Incident se dogodio u Vesninoj kući, gde je, prema rečima lekara, pala i povredila se. Vesna je slomila nos, ali srećom, nije pretrpela ozbiljnije povrede.

Iz urgentnog centra su saopštili da je Vesna Pešić stabilnog zdravstvenog stanja i da je upućena na dalju dijagnostiku i lečenje kod maksilofacijalnog hirurga. Ovo je važan korak u procesu oporavka, a lekari su optimistični u pogledu njenog brzog oporavka.

Vesna Pešić u Srbiji je poznata po kontroverznim izjavama i ekstremnim napadima i na legendarnog Novaka Đokovića, a skoro je poručila i da treba da se odreknemo srpskog identiteta?

Jedna od simpatizera ideologije Dragana Đilasa, Vesna Pešić, još jednom je iznenadila sve sramnom objavom na X nalogu. 

- Koliko ja znam još iz detinjstva, Srbi i Rusi slave Božić 7. januara, a danas je Badnje veče i jede se ona grozna papula. Pokušavala sam preko mekih veza da se i ovde slavi Božić 25. decembra, dobila odgovor da napadam srpski identitet. Pa, tog identiteta i treba da se oslobodimo. Ubija - sramna je objava Pešićeve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Milan

01.03.2024 19:20

Bolje da je polomila jezik, 🤔🤮😅😂🤣😇

Odgovori 29 7
Slavica

01.03.2024 23:12

Matora mentalna nakaza.

Odgovori 25 6
Branislav

02.03.2024 17:11

Nije cudo da je slomila nos kada ga gura svugde gde mu nije mesto.