DOBRO DA NEKOGA NIJE UBIO! Hapšenje u Subotici zbog NASILNIČKE VOŽNJE, divljao preko 200 na sat!

Autor:

Vesti

18.02.2024

23:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Subotici nije imala miran dan, kako su trojica vozača privedena zbog različitih prekršaja koji ugrožavaju bezbednost u saobraćaju.

DOBRO DA NEKOGA NIJE UBIO! Hapšenje u Subotici zbog NASILNIČKE VOŽNJE, divljao preko 200 na sat!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Među njima se istakao vozač "opela" (51) čije je neodgovorno ponašanje izazvalo veliku opasnost na putevima.

Na delu puta gde je brzina ograničena na 80 km/h, ovaj vozač je nekontrolisano jurio neverovatnom brzinom od čak 198 km/h. Ta brzina nije samo prekoračenje ograničenja, već potencijalna smrtna opasnost za sve učesnike u saobraćaju.

Osim toga, u Bačkoj Topoli zaustavljen je mladić (27) koji je vozio pod uticajem alkohola s nezapamćenih 1,47 promila u krvi. Njegovo stanje ga je učinilo potpuno nesposobnim za bezbedno upravljanje vozilom, stavljajući u opasnost ne samo sebe već i sve ostale na putu.

U istom danu, 23-godišnjak je priveden u Subotici jer je upravljao vozilom pod dejstvom kanabisa. Njegovo neodgovorno ponašanje nije samo prekršaj zakona, već je i rizik za sve ostale vozače i pešake na putu.

Svi ovi vozači su zadržani u policijskim prostorijama i čeka ih suđenje pred nadležnim prekršajnim sudijama, gde će biti odgovorni za svoja dela.

Ovo nije samo upozorenje za vozače u Subotici, već i podsećanje svih učesnika u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise. Nekontrolisana vožnja, vožnja pod uticajem alkohola ili droga ne samo da može dovesti do pravnih sankcija, već može imati i tragične posledice po živote ljudi.

Ovakvi događaji nas podsećaju na važnost odgovornog ponašanja za volanom i na potrebu za kontinuiranim poštovanjem saobraćajnih propisa radi sopstvene bezbednosti i bezbednosti svih ostalih učesnika u saobraćaju.

(Tanjug)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading