SNIMAK KOJI JE ZAPREPASTIO SVE: Intenzivan grad u Čačku posle kiše! (VIDEO)

Autor:

Vesti

12.02.2024

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Intenzivan grad u Čačku iznenadio sve

SNIMAK KOJI JE ZAPREPASTIO SVE: Intenzivan grad u Čačku posle kiše! (VIDEO)

Foto: RINA


Nakon kiše usledio je intenzivan grad koji je izazvao iznenađenje u Čačku i okolini. Snimak koji je zabeležen deluje više kao letnji pljusak nego kao februarsko nevreme. Građani su bili iznenađeni naglim pojavljivanjem grada, a jedan od njih, Radoš Ilić, izjavio je da je bio u kolima kada je grad počeo da pada, ali da je srećom bio sitan te nije napravio oštećenja na automobilu.

- Odjednom je krenuo da sipa na sve strane, zatekao sam se u kolima kada je počeo da lupa. Na svu sreću bio je sitan pa nije napravio oštećenja na automobilu - kazao je Radoš Ilić.


**Nepredvidljivo vreme u februaru**

Februar je mesec koji je poznat po nestabilnim vremenskim prilikama, ali čak i uz to, intenzitet grada koji je pogodio Čačak izazvao je iznenađenje kod građana. Neki su se zatekli nespremni za ovakav razvoj događaja, dok su drugi uspeli da se zaštite od eventualnih šteta.

 

 


**Iskustvo Radoša Ilića**

Jedan od očevidaca, Radoš Ilić, podelio je svoje iskustvo sa gradom. On je naglasio da ga je grad zatekao u kolima, ali je bio zahvalan što je grad bio sitan, te nije napravio štetu na vozilu. Ovo svedočanstvo ilustruje koliko je nepredvidivo vreme i kako građani moraju biti spremni na različite vremenske ekstreme čak i tokom meseca kao što je februar.

**Reakcija građana**

Nakon neočekivanog vremenskog fenomena, građani su izrazili svoje iznenađenje i zaprepašćenje. Mnogi su podelili svoja iskustva na društvenim mrežama, što je dodatno doprinelo širenju svesti o važnosti praćenja vremenskih prognoza i pripreme za različite vremenske uslove.

Nepredvidljivost vremena i iznenadni vremenski fenomeni, poput intenzivnog grada u Čačku, podsećaju nas na važnost pažljivog praćenja vremenskih prognoza i pripreme za različite scenarije. Iskustva poput onog Radoša Ilića jasno pokazuju da je bolje biti pripremljen i naizgled bezazlenim vremenskim prilikama, nego se iznenaditi nepredviđenim posledicama.

 

 

(Rina)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading