RUSKINJA KOJA ŽIVI U SRBIJI OTKRIVA ŠTA IM SMETA KOD SRBA: "Nemojte molim vas ovo da radite...."

Autor:

Vesti

22.11.2023

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aljona, 30-godišnja devojka iz Rusije, odlučila je pre godinu dana da napusti svoju zemlju i preseli se u Srbiju.

RUSKINJA KOJA ŽIVI U SRBIJI OTKRIVA ŠTA IM SMETA KOD SRBA: "Nemojte molim vas ovo da radite...."

Foto: tiktok

 Otkrila je da svoj život u Beogradu deli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, gde odgovara na pitanja na srpskom jeziku, koji uči već osam meseci.

Kao neko ko se bavi kreiranjem sadržaja za društvene mreže, Aljona je pokrenula svoj blog kako bi podelila svoje iskustvo života u Srbiji, ali ne otkrivajući detalje o razlozima svog preseljenja. Mnoge je zanimalo da li joj je bolje u Srbiji ili u Rusiji, ali ona kaže da ne voli to pitanje.

"Ne volim ovo pitanje. Zašto bih upoređivala gde je bolje? To je kao da upoređujem svoj prethodni odnos sa novim. To neće pomoći u stvaranju novog odnosa, već će samo ometati moj život", objašnjava Aljona.

 

@elena.strankinja

Ne volim ovo pitanje 🤯

♬ Jazz songs that seem to float(1438921) - orino

 


Rođena i odrasla u Rusiji, Aljona je svoju domovinu zamenila Srbijom pre godinu dana, ali ne želi da upoređuje ova dva iskustva.

 

 

"Rusija je moja domovina, volim je svim srcem, ali sam svesno izabrala da živim u Srbiji iz ličnih razloga. Zaljubljena sam u ovu zemlju, formiram nov odnos sa njom i poštujem je", ističe Aljona.

Kroz njene videe može se videti da je u Beogradu više nego srećna, a to je na kraju i najbitnije. Ona uživa u svom životu bez poređenja i pokušaja da dokaže koja zemlja je bolja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Seba

23.11.2023 05:59

Imamo mi previše i domaćih "influensera" ne trebaju nam još i ruski, a ako joj se nešto ne sviđa može lepo da se pakuje tamo odakle je došla, a ne da nam pametuje.