"NESHVATLJIVO JE DA STOLTENBERG TO NIJE URADIO!" Dodik: BiH ni NATO neće sačuvati ukoliko se nastavi ovakvo ponašanje

Autor: Tanjug

Svet

22.11.2023

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muslimani moraju da shvate da je Ustav garancija opstanka, dodao je.

"NESHVATLJIVO JE DA STOLTENBERG TO NIJE URADIO!" Dodik: BiH ni NATO neće sačuvati ukoliko se nastavi ovakvo ponašanje

Foto: Dragan Kadić

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je danas da u BiH ne postoje secesionističke pretnje, već da je na sceni devastacija ustavnog poretka sa ciljem prisilne unitarizacije.

- U BiH ne postoje secesionističke pretnje, kako tvrdi generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg. U BiH je na sceni devastacija ustavnog poretka s ciljem prisilne unitarizacije. Svako suprotstavljanje unitarizaciji proglašava se secesionizmom - napisao je Dodik na društvenoj mreži X.

Dodao je da je neshvatljivo da je Stoltenberg koji je posetio Sarajevo "propustio priliku da na sastanku u Savetu ministara čuje glas ministara iz Republike Srpske".

- Onda BiH ne bi napustio pogrešno informisan - naveo je Dodik.

On je upozorio da Bosnu i Hercegovinu "ni NATO neće sačuvati ukoliko se ponašanje dela međunarodne zajednice nastavi u pravcu devastacije Ustava BiH, a muslimani ne shvate da je Ustav garancija opstanka ovakve BiH".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading