ĐUKANOVIĆ: Čime garantuje Đilas - pokradenom imovinom Beograđana?!

Autor: Tanjug

Vesti

24.02.2018

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik SNS-a Vladimir Đukanović upitao je da li je, kada kandidat za gradonačelnika istoimene liste Dragan Ðilas, kaže da nešto garantuje imovinom, to imovina koju je pokrao od Beograđana.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Nikolić
Šta mu je drugo preostalo?

Ðukanović je gostujući na TV Pink komentarisao i negativnu kampanju uperenu protiv predsednice opštine Savski venac Irene Vujović navodeći da se "opozicija pogubila".

- Opozicija se pogubila...Višekruna, Beba Balašević...to su Đilasovi megafoni koji na tviteru prenose ono što on kaže - rekao je Ðukanović koji je dodao da se na taj način dovodi u pitanje i bezbednost Vujović.

- Do kraja kampanje opozicija će nastaviti da izmišlja. Verovatno će iz naftalina izvući suprugu Siniše Malog…Kada nemate šta da ponudite, kada nemate alternativu za ovo što je dobro urađeno – ajde da lažem. Tako oni funkcionišu - naglasio je Đukanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aleksa

24.02.2018 19:38

Niski udarci su svojstveni ljudima koji nemaju argumente.