VANREDNA SITUACIJA I U NOVOM SADU: Gradonačelnik Đurić doneo odluku nakon izveštaja Štaba!

Autor:

Vesti

20.07.2023

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Usled snažne oluje koja je sinoć pogodila region i izazvala veliku štetu, Milan Đurić je održao sednicu Gradskog štaba za vanredne situacije.

VANREDNA SITUACIJA I U NOVOM SADU: Gradonačelnik Đurić doneo odluku nakon izveštaja Štaba!

Foto: Tanjug/N. Mihailović

Milan Đurić

Kako saznaje Dnevnik gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić je zbog štete koja je nastala posle jučerašnje superćelijske oluje uveo stanje vanredne situacije.

Kako prenosi Dnevnik, takva odluka doneta je posle izveštaja Štaba za vanredne situacije.

Podsetimo, usled snažne oluje koja je sinoć pogodila region i izazvala veliku štetu, Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić održao je sednicu Gradskog štaba za vanredne situacije odakle je upućen apel svim građanima da, iz bezbednosnih razloga, samoinicijativno ne uklanjaju granje i stabla sa električnih vodova srušenih usled nepogode.

Obilazeći područje teritorije Grada Novog Sada, zajedno sa prigradskim naseljima, tokom noći, komunalni inspektori i patrole komunalne milicije radile su na utvrđivanju i uklanjanju posledica nevremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading