PREDSEDNIK VUČIĆ POSLAO JAKU PORUKU IZ BRISELA

Autor:

Vesti

22.06.2023

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić nakon sastanka sa Visokim predstavnikom EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozepom Boreljom i specijalnim izaslanikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom u Briselu, oglasio se na društvenoj meži Instagram

PREDSEDNIK VUČIĆ POSLAO JAKU PORUKU IZ BRISELA

Foto: ST/Dragan Kadić

- Sa @miroslav.lajcak i @josep_borrell_f sam razgovarao o situaciji na Kosovu i Metohiji. Saslušao sam sve što su imali da nam kažu, razumeo njihovu volju da se deeskalira situacija i da kroz razgovore rešavamo probleme - saopštio je predsednik Vučić.

- Danas sam predstavio izveštaj o povredama uhapšenih Srba, koji nisu ni za šta krivi, da vide u kakvom se fizičkom stanju nalaze, ko ih je pretukao, kako ih je brutalno pretukao kao nigde nikoga u Evropi, da se vidi kako se progoni jedan narod samo zato što želi da bude svoj na svome - objavio je Vučić i napomenuo:

- Mi ćemo nastaviti da razgovaramo na dnevnom nivou jer smatram da su mir i stabilnost od ključnog značaja, ali sam još jednom upozorio da su Srbi u veoma teškoj poziciji i da ne žele više da trpe teror.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (133)

Loading
Boban

22.06.2023 21:49

Puna podrška za Vucica koji će da nastavi da se bori za svoj narod na KiM

Ena

22.06.2023 22:40

@Boban - Predstavnici EU moraju da prihvate činjenicu da je jedini uzrok svih problema Kurti.

Esperanza

23.06.2023 07:59

@Ena - Izivljavanjem pokusavaju da proteraju Srbe sa KiM.

Ena

22.06.2023 22:40

@Boban - Predstavnici EU moraju da prihvate činjenicu da je jedini uzrok svih problema Kurti.