PAR IZ MIRIJEVA NE MOŽE DA DOĐE SEBI OD ŠOKA ZBOG PORUKE KOMŠIJA! Obavestili ih da prave proslavu zbog rođenja sina, a oni im uzvratili neočekivanom porukom! (FOTO)

Autor:

Vesti

11.06.2023

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novopečena mama je priložila fotografiju obaveštenja koje su ostavili komšijama, ali i poruku koju su im ostavile komšije.

PAR IZ MIRIJEVA NE MOŽE DA DOĐE SEBI OD ŠOKA ZBOG PORUKE KOMŠIJA! Obavestili ih da prave proslavu zbog rođenja sina, a oni im uzvratili neočekivanom porukom! (FOTO)

Foto: pixabay.com

Jedan par iz Mirijeva nedavno je dobio sina. Otac je komšije na oglasnoj tabli zgrade obavestio o tome i napisao da će tim povodom upriličiti slavlje, a ono što su zatekli ispod poruke nisu očekivali!

Republika

Foto: Printskrin/instagram/serbialive_beograd

Poruka komšija novopečenim roditeljima, Mirijevo

 

O velikom iznenađenju koje su od komšija doživeli, javnost je obavestila novopečena mama.

- U moru svih loših stvari i osuda ljudi moram da podelim nešto lepo. Porodila sam se, pa smo suprug i ja odlučili da obavestimo komšije da će zbog toga biti žurka u našoj zgradi. Iako je žurka trajala do dugo niko od komšija nije pravio problem još nas je na našem papiru sačekala ova poruka. Komšije veliko hvala - napisala je novopečena mama iz Mirijeva u grupi "Serbialive Beograd".

Ona je priložila fotografiju obaveštenja koje su ostavili komšijama, ali i poruku koju su im ostavile komšije.

- Drage komšije dobili smo sina. Izvinjavamo se ako budemo preglasni večeras, ali moramo malo proslaviti! Hvala na razumevanju! - napisali su oni u obaveštenju, a komšije su odgovorile:

- Nek je živ i zdrav!

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading