VREME PROMENLJIVO, POVREMENO SA KIŠOM I PLJUSKOVIMA! Evo šta nas čeka narednih dana!

Autor:

Vesti

06.06.2023

06:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Temperature će se kretati od 13 do 26 stepeni.

VREME PROMENLJIVO, POVREMENO SA KIŠOM I PLJUSKOVIMA! Evo šta nas čeka narednih dana!

Foto: RINA

Vreme u Srbiji danas će biti promenljivo oblačno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom, osim u Negotinskoj Krajini gde će se zadržati suvo vreme, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

U poslepodnevnim satima i dalje će biti uslova za lokalno obilnije pljuskove koji će ponegde biti praćeni pojavom sugradice i grada, dok će duvati slab i umeren jugoistočni vetar, na jugu Banata umeren povremeno i jak.

Temperature će se kretati od 13 do 26 stepeni.

U Beogradu vreme će biti promenljivo oblačno, kasnije posle podne u pojedinim delovima grada sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima sa grmljavinom.

Duvaće slab i umeren jugoistočni vetar, sa najnižom temperaturom oko 18, a  najvišom dnevnom oko 24 stepena.

U narednih nedelju dana zadržaće se promenljivo i nestabilno vreme, povremeno s kišom i pljuskovima s grmljavinom, koji će ponegde biti i obilniji uz pojavu sugradice i grada.

U košavskom području do petka će duvati umeren, a na jugu Banata povremeno i jak jugoistočni vetar. Najviša dnevna temperatura u većini mesta biti od 23 do 27 stepeni.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading