OBLAČNO, ALI TOPLIJE VREME! Pionegde moguća kiša, potpuna promena od NEDELJE!

Autor:

Vesti

19.05.2023

06:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najviša dnevna temperatura biće od 21 do 25 stepeni.

OBLAČNO, ALI TOPLIJE VREME! Pionegde moguća kiša, potpuna promena od NEDELJE!

Foto: Tanjug/J. PAP

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ) danas će u Srbiji biti toplije, ujutro i pre podne pretežno oblačno mestimično sa slabom kišom, osim, na istoku gde će biti pretežno sunčano.

Posle podne promenljivo oblačno, iznad većeg dela sa dužim sunčanim intervalima, a u brdsko-planinskim predelima južne Srbije u Timočkoj i Negotinskoj Krajini , kao i u Banatu moguća je kratkotrajna kiša ili pljuskovi. Vetar slab i umeren istočni i severoistočni. Najniža temperatura od 10 do 13 stepeni, najviša dnevna od 21 do 25 stepeni.

U Beogradu danas toplije, pre podne pretežno oblačno, uz mogućnost slabe kiše. Posle podne promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima. Vetar slab i umeren istočni i severoistočni. Najniža temperatura oko 12 stepeni, najviša dnevna oko 22 stepena.

Za vikend pretežno sunčano i toplo, u subotu uglavnom suvo, a u nedelju u brdsko-planinskim predelima uz lokalni razvoj oblačnosti kiša ili kratkotrajni pljusak sa grmljavinom.

Od ponedeljka promenljivo, toplo i nestabilno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom u svim krajevima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading