PREVAREN I RAZOČARAN! TUŽNA PRIČA JOCE IZ BRUSA: Želeo bih da imam samo jedno dete

Autor: Republika

Vesti

14.03.2023

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Joca je želeo da se oženi ali kako nijedna devojka nije htela da se uda na selo, porodica Kričak se odlučila da pozove provodadžiju.

PREVAREN I RAZOČARAN! TUŽNA PRIČA JOCE IZ BRUSA: Želeo bih da imam samo jedno dete

Foto: YouTube/Printscreen

Jovica Kričak (43) iz sela Žunja, kod Brusa, želeo je da pronađe ljubav svog života, oženi se i osnuje porodicu, međutim, sada je vidno razočaran jer je prevaren u maju prošle godine.

Naime, kako smo već pisali, Joca je želeo da se oženi ali kako nijedna devojka nije htela da se uda na selo, porodica Kričak se odlučila da pozove provodadžiju. Njegova majka Božurka ispričala je u maju prošle godine da se Albanka jednog dana samo pokupila i otišla, te da sumnja da je imala dogovor sa provodadžijom iz Srbije i da su verovatno podelili pare.

Kako je prošlo skoro godinu dana od tada, pozvali smo Jovicu da proverimo šta se dalje dešavalo, kao i da li je konačno našao ljubav svog života.

Međutim, ono što smo čuli jeste veliko razočarenje u njegovom glasu i samo jedna želja.

- Čuvam ovce. Tačno je da su me prevarili. Ona je sada valjda u Valjevu. Uzeli su pare i nestali. Ženu posle nisam ni tražio. Nemam više volje, svaka sledeća je sve gora. Sve su otišle u grad, mislim se kako dalje. Nijedna neće na selo - priča Jovica razočaranim glasom, rekao je za Kurir.

Foto: YouTube/Printscreen

 

Ovaj skromni čovek želi samo nekog pored sebe sa kim će da osnuje porodicu.

- Tražim normalnu ženu za porodicu. Da se slažemo, poštujemo, da se pitamo zajedno, jedno dete barem da imamo - kaže Joca.

Kako dalje setno priča, žena u kući ne bi morala da radi sve sama.

- Radila bi samo oko kuće i samo ono što može. Ništa preterano, tu je i moja majka, ne bi morala sama da radi. Nju ne bi čekao težak posao, ništa naročito. Eto, malo oko kuće da pomogne - priča Joca.

Na pitanje da li i dalje traži Albanku, Jovica kaže da ništa nije isključeno.

- Kad nemam nikog svog... Samo bih da imam nekog pored sebe, nekog u koga ću da imam poverenja, da nisam sam - rekao je Jovica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading