NA TV-U PRIČAO JEZIVE STVARI O BIVŠOJ! Bojan, koji je unajmio dve žene da glume njegovu "ludu ženu" je LEKAR KIROPRAKTIČAR! Iza rešetaka!

Autor:

Hronika

15.02.2023

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazić je na TV-u pričao je da je dete prestalo da govori, da majka zlostavlja dete, a na sve načine se, tokom gotovo 20 minuta koliko je davao izjavu, trudio da od sebe napravi žrtvu, a od bivše supruge osobu sa nekoliko psihičkih oboljenja.

NA TV-U PRIČAO JEZIVE STVARI O BIVŠOJ! Bojan, koji je unajmio dve žene da glume njegovu "ludu ženu" je LEKAR KIROPRAKTIČAR! Iza rešetaka!

Foto: Printskrin/Pink.rs

Bojan Lazić koji je uhapšen zbog sumnje da je unajmio žene da glume njegovu bivšu suprugu u Domu zdravlja Zvezdara, odnosno Institutu za mentalno zdravlje i lažiraju duševne bolesti kako bi dobio starateljstvo nad detetom, na sve načine je pokušavao da od sebe napravi žrtvu institucija i bivše žene. Jedan od načina bio je istupanje u javnost i medije, saznaje "Blic".

On je pre nekoliko meseci gostovao u Jutarnjem programu kod Jovane Jeremić gde je takođe lažno iznosio činjenice oko postupka za dobijanje starateljstva nad četvorogodišnjim sinom.

Pričao je da je dete prestalo da govori, da majka zlostavlja dete, a na sve načine se, tokom gotovo 20 minuta koliko je davao izjavu, trudio da od sebe napravi žrtvu, a od bivše supruge osobu sa nekoliko psihičkih oboljenja.

Radio je njenu psihoanalizu uživo u programu, da bi potom ispričao kako mu je psihijatar nudio da mu "sredi dete i starateljstvo u zamenu za 4.000 evra"?!

Jeremić: "Ne mogu da verujem da nekome ovako nešto može pasti na pamet"

Povodom hapšenja Lazića oglasila se i Jovana Jeremić koja je radila intervju sa Lazićem u njenoj emisiji. Kako kaže u šoku je i ne može da veruje da nekome ovakav kriminalni scenario može pasti na pamet.

- On je bio gost emisije, izneo je šokantne detalje od kojih bi svako zaplakao, ali ovo sto se sad ispostavilo govori o ekstremno bolesnom umu. Mi ćemo obraditi ovu temu lažnog uzimanja starateljstva. Da se vise nikad ovakva situacija ne ponovi. On je ceo sistem prevario. Za svaku osudu - rekla je ona.

Takođe, on je sve institucije koje su uključene u postupak optuživao da su na strani majke te i da mu je odlukom Prvog osnovnog suda određeno da dete viđa jednom nedeljno u kontrolisanim uslovima.

Podsetimo, prema navodima krivične prijave, Lazić i osumnjičena S.L. su 2. septembra 2022. godine došli u Dom zdravlja Zvezdara, gde se osumnjičena S.L. lažno predstavila kao oštećena njegova bivša žena A.V. i tražila pregled kod lekara opšte prakse kako bi dobila uput za pregled kod psihijatra, te je sa tako dobijenim uputom istog dana pregledana od strane psihijatra u Domu zdravlja Zvezdara, koji je sačinio izveštaj i osumnjičenoj zajedno sa njim dao uput za pregled u Institutu za mentalno zdravlje, a koju dokumentaciju je osumnjičena S.L. potom predala osumnjičenom Laziću.

Nakon toga, 21. novembra 2022. godine, osumnjičeni Lazić je unajmio drugu ženu, M.M. sa kojom je došao u Institut za mentalno zdravlje, gde se osumnjičena M.M. predstavila kao oštećena A.V. i priložila gore navedeni izveštaj psihijatra od 2. septembra 2022. godine, gde je pregledana od strane specijaliste koji je u izveštaju konstatovao suicidalni i infanticidni rizik i uputio je u Kliniku za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“ na hitno zbrinjavanje, u pratnji osumnjičenog Lazića koji se predstavio kao njen brat.

On je nakon toga 7. decembra 2022. godine tako pribavljene izveštaje upotrebio pred sudom u postupku koji se vodi radi vršenja roditeljskog prava nad maloletnom decom osumnjičenog i oštećene A.V.

Osumnjičeni Bojan Lazić, S.L. i M.M. su dana 10. februara 2023. godine saslušani u prostorijama tužilaštva.

Istog dana, tužilaštvo je sa osumnjičenima S.L. i M.M. zaključilo sporazume o priznanju krivičnog dela Navođenje na overavanje neistinitog sadržaja, a Prvi osnovni sud je doneo presude kojima je prihvatio predmetne sporazume, osumnjičene oglasio krivima i izrekao im uslovne osude sa utvrđenim kaznama zatvora u trajanju od šest meseci i vremenom proveravanja od tri godine.

Istovremeno, na predlog tužilaštva prema osumnjičenom Laziću je od strane Prvog osnovnog suda u Beogradu određen pritvor u trajanju od 30 dana, jer postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, kao i osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, a nakon što se sprovedu sve potrebne dokazne radnje biće doneta odluka o daljem toku postupka u odnosu na istog.

(Republika/Blic)

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading