SPREMITE KIŠOBRANE! Od danas kiša, pljuskovi i grmljavina! Evo kada se očekuje razvedravanje

Autor:

Vesti

09.03.2023

06:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas oblačno sa sunčanim intervalima, temperatura do 21 °C

SPREMITE KIŠOBRANE! Od danas kiša, pljuskovi i grmljavina! Evo kada se očekuje razvedravanje

Foto: Tanjug/TANJA VALIČ

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, mestimično sa pojavom kiše i pljuskova sa grmljavinom. Kiša će biti češća i sa većom količinom padavina u Vojvodini, centralnoj i istočnoj Srbiji, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Vetar će biti slab i umeren, južni i jugozapadni, posle podne na severu i istoku umeren i jak zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 3 do 12 °C, a najviša od 16 do 21 °C.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno, pre podne sa sunčanim intervalima, a od sredine dana sa povremenom kišom ili pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni, posle podne zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 10 do 12 °C, a najviša oko 20 °C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u petak i subotu se očekuje nestabilnije vreme sa češćom pojavom padavina - kiše i pljuskova sa grmljavinom, a u subotu usled pada temperature na planinama sa snegom.

U nedelju se očekuje prestanak padavina uz postepeno razvedravanje. Početkom naredne sedmice biće malo do umereno oblačno, suvo i toplo, a od srede oblačno, malo svežije, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading