DANAS PROMENLJIVO VREME! Stižu nam obilnije padavine od OVOG dana!

Autor:

Vesti

08.03.2023

06:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, na severu lokalno moguća kiša.

DANAS PROMENLJIVO VREME! Stižu nam obilnije padavine od OVOG dana!

Foto: Tanjug/TANJA VALIČ

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, sa sunčanim intervalima i ređom lokalnom pojavom kratkotrajne kiše, uglavnom na severu Srbije. Vetar slab i umeren, na planinama jak, južni i jugozapadni, a najniža temperatura od -1 do 8, a najviša od 14 do 20 stepeni Celzijusa, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i veći deo dana suvo. U pojedinim delovima grada je moguća kratkotrajna kiša. Vetar slab do umeren, južni i jugozapadni. Najniža temperatura od 5 do 8 °C, a najviša oko 18 °C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji se od četvrtka do subote očekuje se nestabilnije vreme, sa češćom pojavom padavina - kiša i pljuskovi sa grmljavinom u četvrtak će biti učestaliji, a lokalno i obilniji u Vojvodini, centralnoj i istočnoj Srbiji, a u petak u svim krajevima južno od Save i Dunava.

1Maksimalna temperatura u nizijama od 16 do 20 °C, dok se na planinama očekuje nastavak topljenja snežnog pokrivača. U subotu se očekuje prolazno zahlađenje sa pojačanim severozapadnim vetrom i kišom, dok će na visokim planinama padati sneg.

U nedelju će doći do razvedravanja. Početkom naredne sedmice biće malo do umereno oblačno, suvo i toplo, a kiša se ponovo očekuje od srede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading