"SVAKA ČAST SINE"! Policajci koji su oduševili Srbiju! Vremena je bilo baš malo, a onda su oni UPALILI ROTACIJU! (VIDEO)

Autor:

Vesti

03.03.2023

23:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već drugi put, druga godina, ali druga trudnica, policija pomaže da stignemo do Narodnog fronta, navodi se u opisu videa.

"SVAKA ČAST SINE"! Policajci koji su oduševili Srbiju! Vremena je bilo baš malo, a onda su oni UPALILI ROTACIJU! (VIDEO)

Foto: shutterstock

Policija na terenu

Vremena je malo, a beba je na putu.

 

 

Ušli su u "mercedes", ali je u Beogradu gužva, treba što pre stići do porodilišta. Srećom, u tom trenutku policijska patrola pali rotaciju i juri ispred "mercedesa", kako bi obezbedila što brži i što bezbedniji prolaz automobilu u kom je trudnica.

Snimak ovakvog nesvakidašnjeg događaja objavljen je na Instagram i Fejsbuk stranicama serbialive_beograd. Sudeći prema komentaru koji je objavljen uz snimak, reč je o trenutku kada se automobil sa trudnicom uputio ka GAK Narodni front.

Takođe, ovo nije prvi put da patrola tako reaguje.

- Već drugi put, druga godina, ali druga trudnica, policija pomaže da stignemo do Narodnog fronta. Evo jednog lepog snimka, da napomenem isti vođa smene od prošle godine, jedno veliko HVALA ZA POLICIJU - piše u opisu videa.

Na snimku se takođe čuju ljudi iz "mercedesa" koji su oduševljeni ovim potezom policajaca.

- Kako nam pomaže policija da vodimo trudnicu da se porodi, svaka čast, svaka čast - kaže muški glas, verovatno vozač, dok ženski glas dodaje "Naša policija legenda, bre, legenda, hvala sine".

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading