GENERAL VLADIMIR LAZAREVIĆ U KRITIČNOM STANJU! Jedva prebačen iz Niša na VMA!

Autor:

Vesti

07.02.2023

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Legendarni komandant Prištinskog korpusa general Vladimir Lazarević hitno je prebačen na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu i njegovo zdravstveno stanje je trenutno alarmantno.

GENERAL VLADIMIR LAZAREVIĆ U KRITIČNOM STANJU! Jedva prebačen iz Niša na VMA!

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Lazarević

General Vladimir Lazarević je hitno prebačen iz Niša i na VMA je primljen danas u popodnevnim časovima i to po hitnom postupku sa ozbiljnom embolijom pluća.

Informaciju su Vestima preneli ratni drugovi generala Lazarevića koji su veoma zabrinuti za njegovo trenutno zdravstveno stanje.

- Uz njega smo svim srcem i bićem. Pregrmeli smo zajedno mnoge teške bitke i uvereni smo da će naš Laza i ovoga puta pobediti kao svaki put do sada - navodi jedan od njegovih ratnih saboraca.

Generala Lazarevića je na VMA dovezao jedan od njegovih sinova, takođe doktor, Milan Lazarević, a kako saznaju Vesti, zbog hitnosti i alarmantnosti situacije tokom puta mu je čak davao terapiju!

Lekari VMA su odmah primili generala i čine sve što je u njihovoj moći da mu pruže adekvatnu medicinsku pomoć, piše Kurir.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (2)

Loading
Mancini

08.02.2023 01:51

Moj junak, dostojan svih srpskih junačkih vojvoda. Najbolji izdanak srpskog roda, molim se za tebe.

Neko bitan a neko ne

09.02.2023 10:49

Ma izborice se lekari za njega ali za moju majku kojoj su lekari izazvali plucnu emboliju nisu se izborili, Bog sve vidi