MLADI BRAČNI PAR IZ SARAJEVA ŽELI DA USVOJI BEBU SPASENU U SIRIJI: Novorođenče nađeno pod ruševinama nakon zemljotresa - sada neko želi da joj pruži ljubav!

Autor:

Svet

07.02.2023

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Molimo vas da nam pomognete! Da makar objavite vest da se zna da u Sarajevu postoji dvoje mladih ljudi...

MLADI BRAČNI PAR IZ SARAJEVA ŽELI DA USVOJI BEBU SPASENU U SIRIJI: Novorođenče nađeno pod ruševinama nakon zemljotresa - sada neko želi da joj pruži ljubav!

Foto: Tanjug/AP

Spaseno novorođenče ispod ruševina

Nakon vesti da su spasilačke službe u Siriji uspele u ruševinama da porode ženu i tako na svet donesu zdravo i živo dete, redakciji sarajevskog lista "Avaz" javio se mladi bračni par iz Sarajeva koji želi da usvoji devojčicu.

Naime, majka devojčice je preminula, a jedini preživli član porodice je ova beba.

- Molimo vas da nam pomognete! Da makar objavite vest da se zna da u Sarajevu postoji dvoje mladih ljudi koji ne mogu imati decu. Želeli bismo usvojiti ovu bebu i pružiti joj svu moguću ljubav ovog sveta - kazala je plačnim glasom mlada žena čiji je identitet poznat redakciji.

Da podsetimo, stanovnici koji su kopali po srušenoj zgradi u gradu na severozapadu Sirije otkrili su uplakanu bebu čija se majka prodila dok je bila zakopana ispod ruševina ovonedeljnog razornog zemljotresa, rekli su u utorak rođaci i lekar.

Rekli su da je pupčana vrpca novorođene devojčice još uvek bila povezana sa njenom majkom Afraom Abu Hadijom, koja je umrla.

Beba je bila jedini član njene porodice koji je preživeo urušavanje zgrade u ponedeljak u gradiću Jinderis, pored turske granice, rekao je za Asošiejted pres njegov rođak Ramadan Slejman.

U Siriji je od posledica razornog zemljotresa poginulo najmanje 1.800 ljudi.

U Turskoj je za sada poginulo više od 4.500 ljudi. Veliki broj zgrada i drugih stambenih objekata je zbrisan s lica zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading