PROĆI ĆEŠ KAO TVOJ BRAT! Stravične pretnje porodici izbodenog mladića Bobana u Klokotu, Đuzići u strahu, Kurtijevu policiju baš briga!!

Autor:

Vesti

04.02.2023

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ono što mogu da kažem nezvanično je da su dvojica od trojice napadača pušteni kući, rekao je advokat ranjenog Bobana Đuzića.

PROĆI ĆEŠ KAO TVOJ BRAT! Stravične pretnje porodici izbodenog mladića Bobana u Klokotu, Đuzići u strahu, Kurtijevu policiju baš briga!!

Foto: Printskrin/Kosovo Online

Vasilije Arsić, advokat mladića srpske nacionalnosti Bobana Đuzića, koji je u petak izboden nožem u opštini Klokot, izjavio je danas da nema nikakve informacije od policije tzv. Kosova, već samo od porodice da su dvojica od trojice napadača puštena kući, a da je jedan zadržan u pritvoru, kao i da su porodici danas upućene nove pretnje od komšija Albanaca.

Na pitanje kakva očekivanja ima od institucija tzv. Kosova, advokat koga je angažovala Kancelarija za KiM je kazao da to zavisi od slučaja do slučaja, od sudije i tužioca koji vode postupak, prenose Novosti pisanje Tanjuga.

- Očekujem da će institucije da budu na svom nivou, da će da odrade postupak. Ovde očigledno postoji krivično delo ugrožavanja, odnosno pokušaj ubistva - istakao je Arsić i dodao da se nada će tužilaštvo i sud odraditi svoj posao.

Porodica Đuzić je, kako je dodao, vrlo uznemirena, a danas su im upućene i pretnje od komšija Albanaca.

 

 

- Mlađi sin je dobio pretnje da će i on da prođe kao stariji brat, tako da je jedna teška situacija. Boban Đuzić je još u bolnici u Pasjanu. Ono što mogu da kažem nezvanično je da su dvojica od trojice napadača pušteni kući. Sutra ću se preko dežurnog tužioca informisati zašto su pušteni kući i da li će uopšte biti podignuta optužnica protiv njih. Treći od napadača, prema takođe nezvaničnim informacijama poslat je na lečenje u Gradsku bolnicu u Gnjilane. Ne znam zašto je poslat u bolnicu, verovatno se žalio na neke bolove, bolesti, ali ne znam zašto - rekao je Arsić, piše Kurir.

Dodao je da je porodica prijavila pretnje policiji, ali da policija još nije preduzela nikakve mere zaštite prema porodici.

- Čak je jedan od napadača jutros bio ispred njihove kapije, ne znaju zašto, ali porodica je uplašena. Ne znam zašto bi on dolazio ponovo tu ispred kapije, kad je već počinio krivično delo - naveo je advokat.

- Pošto je danas subota nisam stupio u kontakt sa tužiocem. Danas sam uzeo punomoćje od porodice tako da sutra se uključujem u postupak i onda ću imati više zvaničnih informacija, sve ovo što sam do sada rekao je dobijeno od porodice Đuzić - dodao je Arsić.

Dvadesetogodišnji mladić srpske nacionalnosti Boban Đuzić izboden je u petak nožem u predelu ramena, u selu Mogila, u opštini Klokot.

Đuzića su ranila trojica Albanaca posle komšijske svađe i oni su privedeni. Đuzić se oseća dobro i nalazi se u bolnici u srpskom selu Pasjane, potvrdio je njegov brat Dušan.

Selo Mogila je multietničko selo u opštini Klokot, nedaleko od Kosovske Vitine. U selu žive Srbi, Albanci i Romi.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading