SKANDAL! Glumac Nikola Pejaković poručio: Nevernicima metak u čelo!

Autor:

Vesti

03.02.2023

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac, reditelj, scenarista i muzičar Nikola Pejaković Kolja poznat po ulogama Čorbe u seriji "Složna braća" i Halila u filmu "Lepa sela lepo gore" zapalio je Tviter izjavom da nevernicima treba dati metak u čelo.

SKANDAL! Glumac Nikola Pejaković poručio: Nevernicima metak u čelo!

Foto: printscreen/youtube.com

Naime, na ovoj društvenoj mreži pojavio se deo glumčevog intervjua u kome on u istoj rečenici spominje veru i krvoproliće.   

- Na srpskom narodu je da konačno kaže da li je za veru ili za večeru. Ako je za večeru, dobiće večeru i metak u čelo i tu priče nema. A ako izabere veru, postoji šansa i to je vrlo jednostavno - kaže Pejaković i nastavlja. 

- Mislim da se Srbi moraju prvo vratiti bogu i sebi jer Srbi su pravoslavan narod i jedino dobro što imaju je pravoslavlje. Jedino pametno što imaju je Hristova nauka i to treba da vrate u škole, u domove i svoja srca. Ako to ne vrate i ostanu da se hrane filozofskim splačinama neće daleko dogurati - poručio je glumac. 

Njegove reči svi su osudili.

- Znači hrišćanski je da ti pretim i da te ubijem ako nećeš da se klanjaš crkvi kako sam ti ja odredio - napisao je jedan Tviteraš.

- Na pravosudnom sistemu je da ovog ekstremistu pošalje tamo gde će imati večeru o trošku države a veru moći slobodno da upražnjava nikom je ne namećući. Sve dotle dok mu meci ne izađu iz glave - nadovezao se drugi.

Pejaković je, inače, godinama imao problem sa narkoticima. Dnevno je, prema sopstvenom priznanju uzimao po pet grama droge, ali se izlečio i okrenuo crkvi. Nedavno je i otvorio dušu o toj svojoj borbi i okretanju veri, pa ispričao zanimljiv trenutak iz porodičnog doma. Rekao je da se njegov otac više za njega zabrinuo kada je počeo da ide u crkvu nego kada je bio na heroinu. U novembru 2021. završio je u bolnici zbog korone

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Поп

03.02.2023 17:45

Види се да му је дрога попила мозак. И ето упропастио каријеру.