SNEŽANE STEPANOVIĆ IZ LOZNICE VEĆ MESEC DANA NIGDE NEMA! Ostavila oproštajnu poruku, uzela torbu i izašla iz stana USRED NOĆI!

Autor:

Vesti

26.01.2023

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njene komšije iz Loznice za nestalu ženu imaju samo reči hvale i svima su čudne okolnosti pod kojima je nestala.

SNEŽANE STEPANOVIĆ IZ LOZNICE VEĆ MESEC DANA NIGDE NEMA! Ostavila oproštajnu poruku, uzela torbu i izašla iz stana USRED NOĆI!

Foto: Printskrin/RINA

Duže od mesec dana nema ni traga od Snežane Stepanović (51) iz Loznice.

Snežana je nestala 7. decembra oko tri sata posle ponoći kad je iz svog stana izašla sa putnom torbom i nestala.

- Na sebi je imala teget dužu zimsku jaknu, sive pantalone i crne cipele. Sa sobom je ponela i manju putničku torbu, ali pasoš je ostao kući. Našli smo jedan njen telefon koji je uništen, a drugi nije u funkciji. Ostavila je oproštajno pismo i to nam je veoma čudno. Nikada nije spominjala da treba negde da ide - rekao je njen brat Saša Lukić.

Snežana je rođena u Loznici, ali je živela u Zvorniku. Njene komšije iz Loznice za nestalu ženu imaju samo reči hvale i svima su čudne okolnosti pod kojima je nestala.

- To je jedna fenomenalna žena. Dobra je kao "lebac" i sa svima se odlično slagala. Znam je dugi niz godina. Ne možemo da verujemo da je otišla pre više od mesec dana i da joj se od tada gubi svaki trag. Samo se nadamo da je dobro - rekli su Snežanini prijatelji.

Porodica apeluje na sve ljude ako imaju bilo kakvu informaciju o Snežani da jave na brojeve telefona 064/6815435 i +38765540670 ili da jave najbližoj policijskoj stanici.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading