HUMANOST NA DELU! VELIKA I VAŽNA POMOĆ ZA KUHINjE NA KOSOVU I METOHIJI OD STRANE ZAPOSLENIH U PJP POLICIJSKOJ BRIGADI BEOGRAD!

Autor:

Vesti

24.01.2023

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukupno je, na račun Eparhije raško-prizrenske, od zaposlenih u PJP Policijskoj brigadi, uplaćeno 478.000,00 dinara.

HUMANOST NA DELU! VELIKA I VAŽNA POMOĆ ZA KUHINjE NA KOSOVU I METOHIJI OD STRANE ZAPOSLENIH U PJP POLICIJSKOJ BRIGADI BEOGRAD!

Foto: Printskrin/narodnekuhinjekim

Zaposleni u Posebnoj jedinici policije Policijskoj brigadi PU za grad Beograd unutar jedinice organizovali su i sproveli akciju prikupljanja pomoći Dobrotvornoj organizaciji Eparhije raško-prizrenske “Majka devet Jugovića”, a za potrebe Narodne kuhinje na Kosovu i Metohiji.

Tom prilikom od sredstava Udruženja zaposlenih u Policijskoj brigadi “Brigadiri” izdvojeno je 279.500,00 dinara, a na nivou jedinice prikupljeno je još dodatnih 198.500,00 dinara. Ukupno je, na račun Eparhije raško-prizrenske, od zaposlenih u PJP Policijskoj brigadi, uplaćeno 478.000,00 dinara.

- Naša zahvalnost prema ovim divnim ljudima je velika i nemerljiva. Ovo nije prvi put da pomoć sa njihove strane stiže za Narodne kuhinje na čemu smo posebno zahvalni, naročito jer je ova pomoć pristigla u zimskim danima kada je pomoć za kuhinje neophodna usled povećanih potreba a smanjenih donacija - rekli su u Narodnim kuhinjma na KiM i dodali:

- I pored izuzetno teške ekonomske situacije, kao i raznih svakodnevnih iskušenja sa kojima se suočavamo, uz pomoć dobrih ljudi velikog srca, uspevamo da zabeležimo priče poput ove. Uplaćena pomoć biće iskorišćena za potrebe Narodnih kuhinja a naša organizacija želi da uputi jedno skromno ali gromko i srdačno hvala prema svima onima koji su učestvovali u organizaciji i sprovođenju ove akcije a koja će našem radu biti od izueztne pomoći.

- Blagodarni prema ukazanom poverenju i razumevanju, prema bratskoj ljubavi koja je pružena braći i sestrama sa ovih prostora, našim dragim dobročiniteljima želimo svako dobro koje Gospod može da pruži i puno uspeha i napretka u daljem poslovanju.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading