SVE URAĐENO KAKO TREBA: Ministar Vesić se uverio da je pruga kod Pirota potpuno sanirana (FOTO)

Autor:

Vesti

20.01.2023

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnom mašinom smo stigli do Pirota, i videli da je sve urađeno kako treba - rekao je ministar Vesić.

SVE URAĐENO KAKO TREBA: Ministar Vesić se uverio da je pruga kod Pirota potpuno sanirana (FOTO)

Foto: Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture

Ministar Goran Vesić

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infarstrukture, Goran Vesić, danas se kod Pirota lično uverio da je deo pruge, na kojem je nedavno iskliznuo voz sa amonijakom, saniran i da je pruga poptuno ispravna i bezbedna za saobraćaj.

Ministar je od mesta Sopotski Han, gde je došlo do iskliznuća cisterne, do samog grada Pirota, došao radnom mašinom kako bi proverio u kakvom je stanju pruga.

- Nalazimo se u Sopotskom Hanu, na mestu gde je bilo iskliznuće cisterne sa amonijakom. 

Kao što može da se vidi, vredni radnici Infrastrukture železnice Srbije, kao i Azotare Pančevo, i svih preduzeća koja su učestvovala u otklanjaju posledica nesreće, uspeli su da saniraju štetu i sada pruga ponovo radi. Radnom mašinom smo stigli do Pirota, i videli da je sve urađeno kako treba -  rekao je ministar Vesić.

Ministar Vesić sastaće se danas u Pirotu sa bugarskim kolegom Hristom Aleksijevim.

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić je stalno na terenu, a 14. januara je obišao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem radove na brzoj pruzi između Beograda i Subotice.

- Sa predsednikom Aleksandrom Vučićem danas na železničkom nadvožnjaku u izgradnji u Stepanovićevu na 95 kilometru i 739 metru brze pruge između Beograda i Subotice. 

Kako je danas predsednik Aleksandar Vučić objavio deonica brze pruge između Beograda i Novog Sada dužine 108 kilometara biće završena do kraja 2024. godine umesto do kraja 2025. godine kako je predviđeno ugovorom - istakao je Vesić pre nekoliko dana na Fejsbuku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading