OBLAČNO I MAGLOVITO JUTRO U SRBIJI! Tokom dana malo toplije, a uveče sneg u OVIM delovima zemlje!

Autor:

Vesti

13.01.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas ujutru oblačno, maglovito, tokom dana i sunčani intervali, do 11 C.

OBLAČNO I MAGLOVITO JUTRO U SRBIJI! Tokom dana malo toplije, a uveče sneg u OVIM delovima zemlje!

Foto: Republika

Vreme

U Srbiji danas ujutro i pre podne u većini krajeva oblačno i maglovito, na jugoistoku moguće slabe padavine, tokom dana malo toplije, a sunčani intervali se očekuju u zapadnoj i centralnoj Srbiji, kao i u delovima Vojvodine.

Vetar slab, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od -1 do 4, najviša dnevna od 7 do 11 stepeni. Tokom noći na severu i zapadu, kao i ponegde u centralnim krajevima kiša, a u brdsko-planinskim predelima jugozapadne Srbije sneg, dok ce vetar biti u skretanju na severozapadni.

U Beogradu posle oblačnog, ponegde i maglovitog jutra, u toku prepodneva postepeno razvedravanje, pa se u nastavku dana, uz malo toplije vreme i slab južni i jugoistocni vetar, ocekuju periodi sunčanog vremena. Jutarnja temperatura od 0 do 3, najvisa dnevna oko 10 stepeni. Uveče i tokom noći naoblačenje, pred jutro slaba kiša, dok će vetar biti u skretanju na jugozapadni.

Sutra u Srbiji umereno do potpuno oblačno i malo hladnije, mestimično s kišom, na planinama sa snegom. Pre podne na severu, a posle podne i uveče i u ostalim krajevima prestanak padavina, zatim i postepeno razvedravanje sa severozapada.

U nedelju suvo i toplije sa periodima sunčanog vremena, uz pojacanje južnog i jugoistocnog vetra. Od ponedeljka česta naoblačenja, ali uz relativno toplo vreme, povremeno s kišom, na visokim planinama sa snegom.

Do srede će duvati umeren i jak, južni i jugoistočni vetar, na jugu Banata sa udarima olujne jačine. U četvrtak vetar u slabljenju i skretanju na zapadni i severozapadni, uz osetniji pad temperature pa se prelazak kiše u sneg ocekuje i u nižim predelima. U petak hladno uz prestanak padavina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading