PROLEĆNO VREME PRED PRAZNIKE! Najviša dnevna temperatura čak 18 stepeni, a evo kakvo vreme nas očekuje u novogodišnjoj noći!

Autor:

Vesti

30.12.2022

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas ujutro mestimično slab mraz, do 18 stepeni na zapadu Srbije.

PROLEĆNO VREME PRED PRAZNIKE! Najviša dnevna temperatura čak 18 stepeni, a evo kakvo vreme nas očekuje u novogodišnjoj noći!

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Šetnja po lepom vremenu

Danas se u Srbiji ujutro očekuje mestimično slab mraz i magla, koja će se ponegde po kotlinama i dolinama reka na jugu i jugozapadu Srbije zadržati duže tokom dana. U većini krajeva pretežno sunčano, samo u Vojvodini oblačno, ponegde s kratkotrajnom kišom.

Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni. Najniža temperatura od -1 do 9 stepeni, a najviša od 8 stepeni u Timočkoj Krajini i po kotlinama u kojima se očekuje duže zadržavanje magle, do 18 stepeni na zapadu Srbije.

U Beogradu se očekuje pretežno sunčano, uz slab vetar. Najniža temperatura od 6 do 9 stepeni, a najviša oko 17 stepeni.

U novogodišnjoj noći biće suvo uz temperaturu od 1 stepen na jugu i istoku Srbije do 9 stepeni koliko će biti i u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading