BRAJAN VOLŠ IMA DVOJNIKA U SRBIJI! Reč o javnoj ličnost, svi ga znaju sa malih ekrana! (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

12.01.2023

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brajan Volš, suprug Srpkinje Ane Volš koja je 1. januara nestala i od tada joj se gubi svaki trag, verovali ili ne, ima dvojnika u Srbiji!

BRAJAN VOLŠ IMA DVOJNIKA U SRBIJI! Reč o javnoj ličnost, svi ga znaju sa malih ekrana! (FOTO)

Foto: TWITTER/@BRADTATUM/SCREENSHOT

Brajan Volš

Brajan je uhapšen jer ga američke vlasti dovode u vezu sa nestankom svoje supruge, tačnije zbog ometanja istrage u vezi sa nestankom Ane Volš.

Danima unazad stižu razne informacije iz Sjedinjenih Američkih Država kada je reč o ponašanju i postupcima Brajana Volša nakon nestanka supruge.

Ono što je privuklo pažnju javnosti je da Brajan Volš ima dvojnika u Srbiji. Reč je poznatom glumcu Marku Gveru, koji samo likom likom neodoljivo izgleda kao 46-godišnji Amerikanac, koji je poslednjih dana glavna tema u američkim i srpskim medijima.

Marko Gvero je naš glumac, koji je glumio u mnogim filmovima, serijama i pozorišnim predstavama. Trenutno ga možete gledati na malim ekranima u popularnoj tv seriji "Radio Mileva".

Foto: ATA Images/ Tanjug

Marko Gvero i Brajan Volš

Podsetimo, ceo slučaj nestanka Ane Volš je i dalje daleko od epiloga, jer se iz dana u dan pojavljuju nove informacije. Sve o ovoj temi možete pronaći ovde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Olivija

12.01.2023 16:55

Da li je moguce da su oni vama dvojnici? Jedva da lice.

Bojan

12.01.2023 18:30

Hahhaa me i lici na politicara Zorana Babica,poznat po naplatnoj rampi

Milo

12.01.2023 19:03

@Bojan - ...i po vazduplohovu

Ларпурлартизам

12.01.2023 19:27

Ниђе везе. Ал' нек сте нешто написали, па макар и глупо.