JEZIVO! ANA VOLŠ JE OVDE ISPISALA POSLEDNJU PORUKU: Reči koje lede krv u žilama, ovo je napisala pre nego što je nestala! (FOTO)

Autor:

Hronika

12.01.2023

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Volš se, sudeći po poruci koju je navodno ona napisla samo nekoliko sati pre nego što je nestala, radovala se predstojećoj godini.

JEZIVO! ANA VOLŠ JE OVDE ISPISALA POSLEDNJU PORUKU: Reči koje lede krv u žilama, ovo je napisala pre nego što je nestala! (FOTO)

Foto: Instagram/Printscreen

Naime, jezivu belešku koju je napisala jarkocrvenim slovima Ana Volš koja se raduje predstojećoj godini sa novogodišnje zabave samo nekoliko sati pre nego što je nestala.

- Vau! 2022…Kakva godina! Pa ipak, mi smo i dalje ovde i zajedno! Učinimo 2023. najbolju do sada! Mi smo autori naših života...hrabrost, ljubav, istrajnost, saosećanje i radost. Ljubav, Ana - napisala je na jednoj strani kutije šampanjca, a fotografiju objavio The Post.

Na drugoj strani kutije piše: „Džem,Ana, Brajan 2023!", navodi Vašington post. 

Šampanjac se nalazi u trpezariji kuće u Kohasetu u kojoj su živeli Ane i njen suprug Brajan Volš, a koja je netaknuta od zabave, kojoj je takođe prisustvovao porodični prijatelj Džem Mutlu.

Republika

Foto: Tanjug/AP, Instagram/Printscreen

 

Na trpezarijskom stolu uslikane su tri boce viskija, svaki od njih košta 3.000 dolara, pišu lokalni mediji. Na istom stolu je i ukrašena manja bundeva. 

Američke kolege se, nakon svega, pitaju i da li je ovo zaista Anina poruka,odnosno da li je ovo njen rukopis. 

Njihov prijatelj, inače i Anin nadređeni, je izjavio ranije da te noći ništa nije ukazivalo da će se nešto loše desiti.

- Grlili smo se, slavili i nazdravljali, zaista nije izgledalo da imaju nekih problema... - rekao je Mutlu za CBS.

Mutlu, a i Brajan su izjavili da je Mutlu otišao iz njihove kuće oko 1.30 posle ponoći. Takođe,  Brajan tvrdi da ga je supruga probudila nešto posle 6 ujutru rekavši da mora hitno da ide u Vašington zbog posla i da je potom otišala na aerodrom. Tada ju je navodno i video poslednji put. 

Međutim, ekskluzivne fotografije Vašingtom Posta takođe pokazuju dva pasoša koja leže na radnoj površini kuće para.

Republika

Foto: Facebook/Ana Walshe

 

Policija je prethodno saopštila da nema evidenciju da je Ana tog jutra zvala Uber, a zanimljivo je i da je njen telefon lociran 2. januara u njihovoj kući.

Brajan je od tada uhapšen i u zatvoru je zbog obmanjivanja istražitelja o tome gde se kretao ta dva dana, a čudno je i to što je Anin nestanak prijavio tek 4. januara.

Policijska pretraga imanja takođe je pronašla krv u podrumu kuće i slomljen nož, navodi se u izjavi o Brajanovom hapšenju. 

Da nešto nije štimalo te novogodišnje noći govori i činjenica da je Ana dva puta zvala svoju majku koja živi u Beogradu, ali joj se ona nije javljala jer nije čula telefon. Takođe, zvala je i svoju sestru i drugaricu. 

Ana i Brajan imaju troje male dece i oni su trenutno pod nadzorom socijalne službe. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading