ČEDOMIR JOVANOVIĆ - GLAVNI NEGATIVAC 2022! Lider LDP ređao skandal za skandalom: KRAO STRUJU, PRETIO NOVINARKI, ALI TO NIJE SVE!

Autor:

Vesti

02.01.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je u protekle dve godine reketom pretukao vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju “Fizio centar”, razbio izlog zbog svađe sa radnicima u kiosku brze hrane Pončo na Novom Beogradu, prelazio ulicu van pešačkog prelaza, bahato se parkirao, ove godine je prešao na novinare i komšije, a sukoba je bilo i u okviru porodice.

ČEDOMIR JOVANOVIĆ - GLAVNI NEGATIVAC 2022! Lider LDP ređao skandal za skandalom: KRAO STRUJU, PRETIO NOVINARKI, ALI TO NIJE SVE!

Foto: eStock/M . Rafailović

Čedomir Jovanović i Jelena Jovanović

Čedomir Jovanović lider Liberalno demokratske partije koja se sa nivoa "kombi stranke" srozala na"džip stranku" jer je od njegove politike ostalo jedino bahaćenje po beogradskim ulicama i trotoarima, i ove godine je nastavio da ređa skandale.

Na izborima 2020. godine stranka Čedomira Jovanovića je osvojila jedva nešto više od 10.000 glasova koliko je inače potrebno sakupiti potpisa kako bi se izašlo na izbore. Rezultat je bio na nivou statističke greške, i to 0.32 odsto, što je znak da surovog kraja u politici.

Republika

Foto: Tanjug/D. GOLL

Čedomir Jovanović

 

Nakon što je u protekle dve godine reketom pretukao vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju “Fizio centar”, razbio izlog zbog svađe sa radnicima u kiosku brze hrane Pončo na Novom Beogradu, prelazio ulicu van pešačkog prelaza, bahato se parkirao, ove godine je prešao na novinare i komšije.

Podsetimo, ovo nije prvi put da Jovanović dospeva u žižu javnosti u poslednje vreme. Nakon velikog broja skandala prethodnih godina, Jovanović se početkom ove godine primirio jer je bolovao, a kada se izlečio nastavio je da ređa skandale.

POTUKAO SE SA SUPRUGOM?

Sredinom novembra Srbija nije prestajala da bruji o drami unutar porodice lidera LDP.Da li se potukao sa suprugom Jelenom, ako nije, kao što oboje sada tvrde, zašto je njegova tašta Gordana Savić zvala policiju, zašto je menjao izjavu… U razgovoru za Republiku, Jovanović do detalja objašnjava šta se dešavalo kobnog dana, ali I kako je u nastupu očaja napravio haos u policijskoj stanici – udarao glavom o zid ćelije, skidao se go…

- Otišao sam u banku da uplatim sinu novac, kad me zovu novinari I pitaju sve to. Znate kako sam potvrdio- jeste, naravno (ironičnim tonom). Popizdeo sam. Otišao sam u policijsku stanicu, zakucao se automobilom, polomio sam oba prednja točka, došao kod njih I oni kao: “Šta je”, pitao sam ih dokle će više. Poludeo sam. Sipali su mi piće I rekli da me niko nije tražio – kaže Jovanović I dodaje:

- Onda su došla druga dvojica da rade test na psihoaktivne supstance. Oni su došli da bih ja odbio. Uradio sam, nisu našli ništa. U tragovima bromazepam koji sam popio veče ranije pred spavanje. Rekao sam im da imam recept. Ej, popio sam pet miligrama bromazepama veče ranije. Imam diskus izmedju trećeg I četvrtog pršljena, povredio sam se u teretani pre mesec dana, rekao je za Republiku.

Pošto su ga zadržali I pored objašnjenja da lek pije po poreporuci lekara, da ima recept, tada je, kaže, skroz “puko”.

- U ćeliji sam udarao glavom o zid. Raskrvavio sam glavu. Onda su zvali Hitnu pomoć I odvezli me na VMA. Skinuo sam se I go u policiji. Rekli skini pertle, ja se skinuo go, reko da ne bude da se obesim o nogavicu. Puko sam. Popizdeo sam – kaže Jovanović.

Pošto je pregledan na VMA, navodi dalje, otišao je u restoran, gde je ranije dogovorio večeru sa prijateljima, a gde je došla I njegova supruga Jelena.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Čedomir Jovanović sa suprugom Jelenom

 

Prema drugoj verziji, Jelena je pobesnela kad je čula da Čeda želi da otkupi stan u kome kao podstanari žive godinama.

Do sukoba je došlo zbog potencijalnog otkupa stana za 650.000 evra na Novom Beogradu u kome Jovanovići žive već deceniju.

Naime, kako otkriva izbor blizak lideru LDP, Jovanović je želeo da kupi stan u Bulevaru Zorana Điniđića koji iznajmljuje već deset godina za oko 2.000 mesečno, a koji je trenutno ponuđen na prodaju, dok je njegova supruga pobesnela zbog te ideje, jer već dugo želi da napusti Srbiju, gde je duboko zabrinuta za bezbednost supruga, ali i cele porodice.

- Jovanovići već deceniju iznajmljuju stan na Novom Beogradu za 2.000 evra mesečno. U Beograd je poslednjih meseci došlo puno i Rusa i Ukrajinaca, i cene nekretnina su otišle u nebesa, pa je vlasnik tog stana odlučio da je sada idealan trenutak da ga proda. Kako Jovanovići tu žive već dugo i mnogo su ulagali u stan, stanodavac je prvo njima ponudio da ga otkupe. Čeda mnogo voli Novi Beograd kao kraj, u ovom stanu su im odrastala deca, a on i Jelena su mnogo i ljubavi i novca uložili u opremanje... Koliko sam načuo, Jovanović ima novac za učešće, a ostatak iznosa bi isplaćivao iz kredita. Baš tog jutra kad je izbio haos koji se završio i odlaskom u policiju, Čeda je krenuo u banku kod prijatelja da se raspita o kreditu - priča za izvor iz političarevog okruženja i objašnjava:

- Međutim, Jelena je pobesnela kada je čula za ovo! Ona već godinama živi pod pritiskom, veoma je zabrinuta za bezbednost supruga i bukvalno pretrne od straha svaki put kad on izađe iz kuće, naročito nakon njegovog sukoba s navijačima ispred zgrade prošle godine. Najmirnije se oseća van Srbije i ubeđuje muža da se isele. Deca su im porasla, sin Mihajlo već studira u inostranstvu, a uskoro će i ćerka Jana... Jelena smatra da ih više ništa ne vezuje za Srbiju, plus da im se ovde samo "pakuju" afere. Čeda još nije spreman da napusti grad u kojem je odrastao, školovao se i gradio političku karijeru, iako je i sam svestan da bi mu život u inostranstvu bio mirniji, ali odlučiće ono što je najbolje za celu porodicu.

Republika

Foto: Tanjug/D. GOLL

Lider LDP-a Čeda Jovanović

 

Jovanović je potvrdio da vlasnik stana s kojim je imao ugovor o desetogodišnjem zakupu sada želi da proda nekretninu, ali je negirao da je cena stanarine 2.000 evra.

KRAO STRUJU KOMŠIJI

Po prijavi komšije, Jovanoviću je početkom novembra EDB  skinuo brojilo zbog neplaćenih računa i zloupotrebe, a MUP mu je pisao prijavu zbog krađe struje komšijama.

Prema prijavi komšije, Čedomir je već dva puta pokušao da se prikači na njegovo brojilo,a nakon tog incidenta odlučio je da se zakači direktno na kabl, čime je ugrozio sve stanare u zgradi, jer bi to moglo da izazove požar.

Kada smo pozvali Čedomira Jovanovića za komentar, on nam je kratko odogovorio da se radi o "običnoj gluposti".

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, Republika

Čedomira Jovanovića komšije prijavile da je krao struju

 

- Zaista nemam šta da vam izjavim, ni kako da budem jasniji, jer znam ko je to slagao i znam i zašto - rekao je Jovanović.

Šokantno otkriće portala Republika da je prvi čovek Liberalnodemokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović krao struju od komšije dobilo je nastavak pošto je Elektrodistribucija Beograd podnela je krivičnu prijavu.

Prema informacijama portala Republika, krivičnu prijavu protiv Jovanovića podneće i V.Z, vlasnik stana na čije je brojilo pokušao da se prikači šef LDP

PRETIO NAŠOJ NOVINARKI

Sredinom novembra neslavni političar je uhvaćen za volanom automobila mercedes GLA sa stranim tablicama, a nakon što ga je novinarka portala Republike pozvala za izjavu, lider LDP je izgubio razum.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Slika iz kafića

 

Nakon drskog nastupa prema novinaru praćenog pretnjama, on je kratko obrazložio situaciju.

- Ja imam registrovanu firmu u Beču i odobrenje za vozilo - rekao je Jovanović uz salvu uvreda upućenu novinaru, kao i uz pregršt pretnji i pogrdnih reči.

Tekst još uvek nije ni bio objavljen sa njegovom izjavom, u kom prvenstveno nismo ni želeli da objavljujemo njegove uvrede, međutim Jovanović je nastavio sa "proganjanjem" novinarke. Zvao je nekoliko puta, pretio policijom, tužbama, zatvorom, pa čak i fizičkim obračunom sa ženom kad je pitao gde se nalazi i kako će doći u redakciju pa ćemo kako je rekao "videti ko to njega snima".

I tu nije bio kraj, Jovanović je onda nastavio da šalje poruke novinarki sa svojim krvavim slikama, unakaženog lica uz tekst "Ti si sa ovom bagrom, sačekuša vam je ime".

Republika

Foto: printskrin

Čedomir Jovanović slao preteće poruke novinarki Republike

Nakon ovih skandaloznih poruka, redakcija Republike prijavila je policiji pretnje koje je novinarka dobila od Čedomira Jovanovića. 

Napominjemo da je novinarka krajnje profesionalno obavila svoj posao, nakon što je dobila informaciju o automobilu, pozvala je Jovanovića za izjavu, ali umesto odgovora dobila je salve uvreda i pretnji, po svemu sudeći nekadašnji političar misli da može da ide redom i preti svima ko mu postavi pitanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading