ČEDA I JELENA ZAKOPALI "RATNE SEKIRE"?! Završili u policiji zbog nasilja u porodici, a mesec dana kasije uživaju u kafiću - šta se ovde događa? (FOTO)

Autor:

Vesti

12.11.2022

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čedu u Jelenu Jovanović su fotografisani u bašti jednog beogradskoh ugostiteljskog objekta.

ČEDA I JELENA ZAKOPALI "RATNE SEKIRE"?! Završili u policiji zbog nasilja u porodici, a mesec dana kasije uživaju u kafiću - šta se ovde događa? (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Čedomir i Jelena Jovanović

Nakon što je lider LDP-a Čedomir Jovanović 11. oktobra prijavljen za porodično nasilje i završio u pritvoru iz kojeg je odmah prebačen na VMA zbog povrede na glavi, kao i nakon saslušanja koje je vršeno i policijskoj stanici sa oba bračna partnera porodice Jovanović, oni su izgleda izgladili odnose.

Reporteri portala Republika.rs fotografisali su Čedu u Jelenu Jovanović u bašti jednog beogradskoh ugostiteljskog objekta.

Kako se vidi na fotografijama, Jovanovići međusobno razgovaraju i deluju prilično smireno.

Nakon ovog prizora, postavlja se pitanje da li su Čedomir Jovanović i njegova supruga prešli preko događaja zbog kojeg su završili u policijskoj stanici, a Čeda i iza rešetaka.

Da podsetimo, policiji je danas 11. oktobra u 10.30 sati prijavljeno nasilje u porodici u Novom Beogradu, a potukli su se lider LDP-a Čedomir i njegova supruga Jelena.

Po prijavi, supružnici su se pojavili u policijskoj stanici gde su davali izjave nadležnima.

Čedomir Jovanović je zadržan u policijskoj stanici na trežnjenju jer je, kako tvrdi njegov advokat, popio bromazepam za koji je imao recept.

Posle 12 sati provedenih u pritvoru, lider LDP-a je završio na VMA jer je ponovo povredio glavu, a koju mu je prethodno razbila bokalom supruga Jelena.

Policija je na osnovu pribavljenih izjava učesnika događaja donela negativnu procenu rizika.

Na osnovu navedenog, kako je potvrđeno iz Trećeg osnovnog tužilaštva, naloženo je da se obavesti nadležni Gradski centar za socijalni rad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading