VUČIĆ OD DANAS U DAVOSU!

Autor: Tanjug

Vesti

24.01.2018

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće od danas do 26. januara u Davosu, gde će učestovati na 48. godišnjem sastanku Svetskog ekonomskog foruma.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Od danas kreće najveći svetski forum

Predsednik Vučić prisustvovaće skupovima na kojima će se obratiti nemačka kancelarka Angela Merkel, predsednik Francuske Emanuel Makron, predsednik Evropske komisije Žan-Klod Junker, kao i predsednik SAD Donald Tramp.

Na forumu svetskih ekonomskih lidera, predsednik Srbije obratiće se skupu na temu "Evropa u svetu" iz ugla regiona Zapadnog Balkana i sa liderima regiona učestvovati na sesiji o ubrzanom procesu dugoročnog razvoja Zapadnog Balkana, saopštila je predsednikova Služba za saradnju s medijima.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

Srpski predsednik prisustovaće i diskusiji na temu "Novi lideri za Evropu".


Tokom trodnevnog boravka u Davosu, predsednik Vučić imaće odvojene susrete sa Evropskim komesarom za pregovore o proširenju i susedsku politiku Johanesom Hanom, predsednikom Poljske Andžejem Dudom, a predviđeni su i susreti sa drugim zvaničnicima i privrednicima, među kojima je i izvršni direktor kompanije Ariston Termo Paolo Merloni, dodaje se u saopštenju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (26)

Loading
Stojkovic_NBG

24.01.2018 10:32

Nas ugledni predsednik je svuda rado vidjen gost, i naravno da ce nasu Srbiji predstaviti najbolje!

Stojkovic_NBG

24.01.2018 10:36

Pa naravno da ce Vucic predstaviti Srbiju na sastanku Svetskog ekonomskog foruma. Pa ko drugi i moze to sto Vucic moze!? Vucic je cenjen i postovan svuda!

Stojkovic_NBG

24.01.2018 12:29

Nas najbolji predstavnik u svetu je Aleksandar Vucic! Vucic, Moj predsednik!

Stuka

24.01.2018 12:50

Pa, ko ce, ako nece Vucic! On zna kako treba!