TREBALO JE DA STIGNEMO DO MORA DO SAD! Kolaps na graničnom prelazu sa Crnom Gorom, kolona 10 kilometara!

Autor:

Vesti

08.08.2022

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do sada je trebalo da stignemo do mora, a mi još uvek čekamo zaglavljeni na granici: Potpuni kolaps na Gostunu, formirana kolona vozila dugačka preko 10 kilometara.

TREBALO JE DA STIGNEMO DO MORA DO SAD! Kolaps na graničnom prelazu sa Crnom Gorom, kolona 10 kilometara!

Foto: RINA

Prvi vikend avgusta obeležile su ogromne gužve u saobraćaju i zastoj na graničnom prelazu Gostun sa Crnom Gorom. Formirane su kilometarske kolone vozila, a da bi se ušlo u susednu državu i nastavio put čeka se nekoliko sati.

- Kolona se proteže skoro od Brodareva, pa sve do granice. Dugačka je preko 10 kilometara. Očekivali smo gužvu, ali ne baš i ovakav kolaps. Sve stoji, kamioni, autobusi i putnička vozila. Ljudi od muke su izašli napolje, ne mogu više da stoje u mestu. Nema naznake da ćemo uskoro da nastavimo vožnju. Sada je već trebalo da stignemo do mora, ali evo mi smo još na granici. Ovo je katastrofa - kaže za RINU vozač Miloš Tanasković koji se zatekao u koloni.

Na graničnom prelazu Jabuka koji od Prijepolja vodi ka Pljevljima kolone su dosta manje, a vreme potrebno za prelazak granice neuporedivo je kraće. Vozačima se savetuje da koriste taj granični prelaz kako bi izbegli višečasovno čekanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading