Pevačica se oglasila iz bolnice nakon što ju je bivši dečko BRUTALNO PRETUKAO: Priveden je i biće KRIVIČNO GONJEN!

Autor:

Zabava

08.08.2022

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Marina Radosavljević brutalno je pretučena 4. avgusta u jednom klubu u Vrnjačkoj banji.

Pevačica se oglasila iz bolnice nakon što ju je bivši dečko BRUTALNO PRETUKAO: Priveden je i biće KRIVIČNO GONJEN!

Foto: printscreen/facebook

Pevačicu Marinu Radosavljević brutalno je pretukao bivši dečko kada su se slučajno sreli u jednom klubu u Vrnjačkoj banji. Prema rečima očevidaca, on je prišao i naočigled svih počeo da je pesniči, nakon čega je pevačica hitno hospitalizovana.

Marina se od tada u bolnici oporavlja od teških povreda, a kako je ispričala za Republiku, osoba koja je odgovorna za napad predala se policiji.

Foto: printscreen/facebook

Marina Radosavljević

 

- Ošamućena sam, jedva govorim. Ivan je priveden, tačnije predao se. Sad je sve u rukama nadležnih organa i mog advokata. Biće krivično gonjen. Pitate me da li prvi slučaj napada i drugi imaju veze, ceo grad priča isto i na portalima možete da pročitate. Sve  je u rukama nadležnih organa, ja se samo nadam da će me doktor pustiti kući, možda već danas - rekla je Marina za Republiku.

Podsećamo, pevačica je prošla kroz sličnu agoniju krajem februara ove godine, kada su je napala i pretukla dvojica muškaraca.  Kako je tada navela, oni su je prskali suzavcem, a potom oborili na zemlju i udarali pendrekom, a spekulisalo se da je prebijanje namestila supruga oženjenog I.T. sa kojim je Marina bila u vezi, a koji je sada priveden zbog nasilja nad pevačicom. Nakon incidenta u februaru, pevačica, kako je ranije istakla, nije imala nikakav kontakt s njim:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading