"Rekla je da sam je PREBIO i prijavila me POLICIJI": Isplivale ŠOK poruke PEVAČA I GLUMCA, ovako su pričali o svojim SUPRUGAMA!

Autor:

Zabava

02.08.2022

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prepiska između legendarnog muzičara i glumca, stara nekoliko godina, ugledala je svetlost dana.

"Rekla je da sam je PREBIO i prijavila me POLICIJI": Isplivale ŠOK poruke PEVAČA I GLUMCA, ovako su pričali o svojim SUPRUGAMA!

Foto: youtube.com/Manson Source, TheEllenShow

Prepiska između dvojice prijatelja, legendarnog pevača Merilina Mensona i slavnog glumca Džonija Depa, iz 2016. godine dospela je u javnost kao deo dokumentacije podnete tokom sudskog procesa Depa i njegove bivše izabranice Amaber Herd.

Naime, znajući za nezavidnu bračnu situaciju svog prijatelja, Menson je svoju vezu sa Lindzi Juzik, sa kojom je danas u braku, uporedio sa njihovom, pa se glumcu požalio da "prolazi kroz isto".

- Imam pored sebe Amber 2.0 - napisao je Menson Depu, požalivši mu se kako je Lindzi podnela zahtev za zabranu prilaska, te da je navela da ju je "pretukao" i da drži narkotike u kući.

Foto: Tanjug/AP

Merilin Menson

 

- Imam ozbiljan policijski scenario u Amber fazonu sa Lindzinom porodicom. J**eno sam pod stresom. Ne znam da li si se vratio, ali treba mi azil negde, jer mislim da bi policija mogla da krene za mnom. Ovo je j**eno. Rekla je da sam je prebio i dala je policiji moju adresu. Rekla im je i da imam drogu ovde. Tako da sam spreman da odem odavde - napisao je muzičar, a Dep ga je posavetovao da se distancira i što manje razgovara sa njom.

- Ona želi da te natera da vrištiš, da poludiš i nahraniš njeno narcističko ponašanje. Veruj mi, pročitao sam na tone materijala o tome i o sociopatskom ponašanju... Zeznuto je, brate moj!!! Moja bivša je prokleti udžbenik! Trebalo je ranije to da pročitam - napisao je holivudski glumac svojm prijatelju Mensonu.

Foto: Tanjug/AP

Amber Herd, Džoni Dep

 

Podsećamo, proteklog vikenda otpečaćeno je na hiljade stranica dokumenata koji su podneti tokom procesa Džonija Depa i Amber Herd, a tada je svetlost dana ugledala i pomenuta prepiska između Džonija Depa i Merilina Mensona iz 2016.

Međutim, iako se čini da je veza Mensona i Lindzi u to vreme bila pred pucanjem, par se četiri godine nakon spornih poruka venčao, a u braku su i danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading