ISKUSNI STRUČNJAK POZIVA NA OPREZ: Partizane, nemoj da ti se ponovi AEL!

Autor:

Sport

02.08.2022

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savetuje crno-bele.

ISKUSNI STRUČNJAK POZIVA NA OPREZ: Partizane, nemoj da ti se ponovi AEL!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana u četvrtak utakmicom protiv AEK-a u Larnaki započinju novu evropsku odiseju.

Parni valjak je zamišljao Kiprane kao idealnog protivnika za start kvalifikacija za Ligu Evrope, imajući u vidu da su ostali rivali mogli da budu Midtjiland, Fenerbahče ili Dinamo Kijev.

Ipak, i pored toga, jasno je da izabranike Ilije Stolice čeka težak posao u vreloj Larnaki. To je stav i prekaljenog srpskog stručnjaka Radmila Ivančevića.

Legenda AE Pafosa je u intervjuu za "Sportski žurnal" pozivao crno-bele na oprez.

- Bezmalo identična situacija zbila se pre... možda i deset godina, tad su drugari iz Partizana bili kod mene u Larnaki i, nakon odgledane utakmice AEL-a, prebrzo zaključili: lako ćemo s njima. Zavapio sam: nemojte tako, ne brzajte.. I dogodilo se to što jeste, glatki porazi u obe utakmice - podsetio je Ivančević na duele AEL-a i Partizana u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a potom poručio:

Republika

Foto: Starsport

Radmilo Ivančević

- Samo je bitno da olako ne shvate AEK, evropski organizovan klub s ozbiljnim čelnim ljudima. Ekipu selektiranu od devetorice internacionalaca i dvojice Kiprana, isključivo s folklorno-protokolarnom obavezom nošenja kapitenske trake. U protivnom, takva zabluda bi mogla da se obije o glavu. S druge strane, što je dobra i olakšavajuća okolnost, Kiprani započinju prvenstvo 26. avgusta. Nedovoljna uigranost bića njihov veliki hendikep, a naša nemala šansa za plasman u plej-of.

Partizan je katastrofalno započeo novu sezonu, u kojoj je posle četiri odigrana kola osvojio samo pet bodova. Zbog toga ni mnogi navijači ne veruju u dobar ishod u Larnaki.

Ružne stvari se dešavaju nažalost. Partizan je izgubio titulu već nakon četvrtog gola, zapao u veliku krizu. Da li jedino u rezultatsku ili daleko ozbiljniju, ne znam. Mnogo toga ne štima, očigledno. Ilija Stolica apostrofira nekakav pomak u igri, a džaba mu kad nema bodova. Situacija dakle nije nimalo ružičasta, kao i u meni tome srazmeran optimizam - zaključio je Ivančević za "Sportski žurnal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading