NIJE MALO! Objavljen iznos PLATE POPISIVAČA za predstojeći popis stanovništva u oktobru! Mogu čak i ZAPOSLENI da se prijave, a evo i do kad!

Autor:

Vesti

29.07.2022

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogućnost da se prijave za rad u popisu imaju svi punoletni građani, studenti, penzioneri, nezaposlena i zaposlena lica.

NIJE MALO! Objavljen iznos PLATE POPISIVAČA za predstojeći popis stanovništva u oktobru! Mogu čak i ZAPOSLENI da se prijave, a evo i do kad!

Foto: youtube.com/KTV Televizija - Zvanični kanal

Republički zavod za statistiku (RZS) saopštio je da će prosečna zarada popisivača, koji će učestvovati u predstojećem popisu stanovništva od 1. do 31. oktobra, biti 60.000 dinara.

- Popisivači će ostvariti prosečnu zaradu od oko 60.000 dinara (u zavisnosti od dodeljene teritorije za rad), uz nadoknadu troškova neophodnih za obavljanje posla, kao i pratećih poreza, doprinosa i zdravstvenog osiguranja tokom perioda angažovanja - navodi se u saopštenju.

Mogućnost da se prijave za rad u popisu imaju svi punoletni građani, studenti, penzioneri, nezaposlena i zaposlena lica, navodi se i dodaje da do 5. avgusta do 20 sati treba da popune i pošalju elektronsku prijavu koja je dostupna na linku: koji se nalazi na veb-sajtu Popisa (popis.stat.gov.rs).

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading