Šakira optužena za ČETIRI KRIVIČNA DELA: Pevačica se nakon rastanka od Pikea suočila sa novim PROBLEMOM, uskoro ide na SUD!

Autor:

Zabava

29.07.2022

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problemi u životu slavne pevačice nastavljaju da se nižu i nakon burnog kraha ljubavi.

Šakira optužena za ČETIRI KRIVIČNA DELA: Pevačica se nakon rastanka od Pikea suočila sa novim PROBLEMOM, uskoro ide na SUD!

Foto: Tanjug/AP

Popularna pevačica Šakira nedavno je doživela emotivni krah kada su u javnost isplivale informacije o preljubi njenog dugogodišnjeg izabranika, fudbalera Žerara Pikea.

Međutim, pevačica se ubrzo nakon dramatičnog raskida suočila sa novim problemom, pa će se uskoro naći na sudu u Barseloni zbog optužbi za utaju poreza, piše španska Marca.

Foto: Tanjug/AP

Šakira i Žerar Pike

 

Naime, pevačica je optužena za četiri krivična dela protiv poreznih vlasti, jer je navodno utajila 14,5 miliona evra između 2012. i 2014. pokušavajući, kako se spekuliše, da uveri vlasti da ne živi u Španiji.

Šakirin pravni tim u početku je pokušavao da postigne dogovor sa tužilaštvom kako bi umanjili kaznu, međutim, uprkos intenzivnim pregovorima, strane nisu postigle dogovor, te su pevačicini advokati objavili odluku o odbijanju ponude i o pokretanju postupka.

U izjavi tima koji zastupa bivšu partnerku Žerara Pikea, advokati otkrivaju kako u ovom trenutku Šakira želi da prepusti stvar u ruke zakona, s mirom i uverenjem da će pravda dokazati da je u pravu i da će se dokazati da je nevina.

Republika

Foto: youtube/ The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Šakira

 

Iako će, kako stvari stoje, Šakira morati na suđenje, pevačica je poreskoj upravi već platila 17,2 miliona evra kazni i kamata. Zbog toga, prema rečima njenih advokata, već dugi niz godina nema poreskih dugovanja.

Advokatski tim takođe podseća da Državna riznica na sudske sporove ove vrste troši milione, a gubi pola. Tvrde da je Šakira uznemirena "progonom" koji je pretrpela od strane vlasti, koju optužuje da koristi svoju mašineriju da je uguši tako očitim medijskim pritiskom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading