Šampion Srbije poziva navijače: Popunite album Zvezdana Zvezdanića i osvojite nagradu!

Autor:

Sport

29.07.2022

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U velikom stilu se Zvezdan Zvezdanić vratio na Marakanu!

Šampion Srbije poziva navijače: Popunite album Zvezdana Zvezdanića i osvojite nagradu!

Foto: FK Crvena zvezda

Album za stikere "Zvezdan Zvezdanić"

Najpoznatiji navijač Crvene zvezde je tu, a uz njega uvek idu i zanimljivi sadržaji.

- Upravo zato, spremili smo vam nešto potpuno novo i autentično - mesto na kom možete da lepite vaše stikere i skupljate ih. Naravno, pozivamo sve da učestvuju u skupljanju, ali nagradu u vidu specijalno dizajnirane majice smo predvideli za prvih 100 mališana do 14 godina, jer je njima bez sumnje - Zvezdan Zvezdanić omiljena maskota - piše na sajtu šampiona Srbije.

- Svi dobro znate ko je Zvezdan Zvezdanić, kao i to da smo pred svaku utakmicu delili stikere sa njegovim likom, ipak sada smo vam spremili nešto novo. Naime, od sada ćete moći da u Red Star Šopu, Servisu za članstvo i na blagajni uzmete i album na koji ćete moći da lepite stikere, a prvih 100 mališana do 14 godina koji popune čitav album će dobiti nagradu u vidu specijalno dizajniranе majicе sa likom Zvezdana Zvezdanića - dodaje se.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Tatjana Šajković i Zvezdan Zvezdanić

Crveno-bele u petak od 21 čas očekuje utakmica protiv Radnika na "Marakani", a pre njenog početka će u fan zoni ispred Zapadne tribine stadiona "Rajko Mitić" navijači moći da izmere jačinu svog šuta.

- Iskoristite priliku, uzmite album i stikere i uživajte u nezaboravnom druženju koje smo vam pripremili. Vidimo se na Marakani - zaključuje se u tekstu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading