ZVEZDA PRESEKLA OKO ERAKOVIĆA: Na "Marakanu" stiglo 6.500.000 evra, poznata sudbina talentovanog štopera!

Autor:

Sport

29.07.2022

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eraković je glavna tema ovog leta u Ljutice Bogdana.

ZVEZDA PRESEKLA OKO ERAKOVIĆA: Na "Marakanu" stiglo 6.500.000 evra, poznata sudbina talentovanog štopera!

Foto: Starsport

Defanzivac Crvene zvezde Strahinja Eraković

Crvena zvezda je odbila ponudu vrednu 6,5 miliona evra za defanzivca Strahinju Erakovića, što je ranije otkrio sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela.

Prema saznanjima "Mozzartsport-a", popularnog Čupu je želeo ruski Krasnodar, koji je nudio i 50% od naredne prodaje, ali to nije zadovoljilo apetite aktuelnog srpskog šampiona.

Plan kluba sa "Marakane" je da Eraković ostane do kraja evropskih kvalifikacija, a potom bi dobio "zeleno svetlo" da promeni sredinu. Prostor za to otvorio se povratkom iskusnog štopera Nemanje Milunovića, a videćemo koliko će Zvezda na kraju prihodovati od momka koji je odigrao sjajnu sezonu 2021/2022 u tandemu sa Aleksandrom Dragovićem.

Republika

Foto: Starsport

Zvezda sačuvala Erakovića do kraja borbe za Ligu šampiona

Eraković je odigrao svaki minut u crveno-beloj opremi tokom jula, a lane je stekao i status reprezentativca Srbije, pošto je zaslužio poziv selektora Dragana Stojkovića Piksija. Ipak, izgleda da se rastanak bliži...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading