Vodovodne cevi u Srbiji stare pola veka

Autor: Republika

Vesti

21.07.2022

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najčešće nezgode koje se građanima naše zemlje dešavaju u domu su požari i izliv vode iz instalacija

Vodovodne cevi u Srbiji stare pola veka

Foto: iStock

„Ma, to meni ne može da se desi“. Razmislite ponovo.

Da li znate da su jedan od najčešćih uzroka poplava u domu neispravne vodovodne cevi? To svakome može da se desi. A kada znamo i to da su vodovodne cevi u našim gradovima stare i više od pola veka, pa su kvarovi na mreži i pucanje cevi česta pojava, jasno je da je osiguranje domaćinstva najbolji način da se zaštitite od nepredviđenih nevolja u domu.

Najčešće nezgode koje se građanima naše zemlje dešavaju u domu su požari i izliv vode iz instalacija. I elementarne nepogode jedna su od stvari na koju ne možemo da utičemo, a one su naročito česte tokom maja, juna i jula kada u našoj zemlji padne najviše kiše tokom godine.

Zbog toga je najbolji način da sačuvate svoju pokretnu i nepokretnu imovinu – da je osigurate. I verujte nam da nije skupo. Za svega 1.800 dinara mesečno možete osigurati svoj dom na prvi rizik, a osiguranje pokriva štetu u iznosu do čak 2,5 miliona dinara.

Osiguranje imovine obuhvata:

*osiguranje od požara i drugih opasnosti: udar groma, eksplozija, oluja, grad, zemljotres, poplava, odron zemljišta, curenje tečnosti i gasova, izlivanje vode iz instalacija

*osiguranje od provalne krađe i razbojništva

*osiguranje stakla od loma

Javite nam se i napravićemo ponudu u skladu sa vašim potrebama i mogućnostima. Pozovite nas na 0800 009 009 (besplatan poziv iz fiksne mreže), uputite nam zahtev na info@ams.co.rs ili jednostavno samostalno kupite polisu osiguranja domaćinstva na našem webshop-u u samo nekoliko koraka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading