OPET PRETNJE VUČIĆU I VLADI! Dojave o bombama stigle na mejl više beogradskih škola! Pretnje širom Srbije! (FOTO)

Autor:

Vesti

16.06.2022

06:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preteći mejl u kome se navodi da je postavljena bomba stigao je na više adresa škola u Beogradu.

OPET PRETNJE VUČIĆU I VLADI! Dojave o bombama stigle na mejl više beogradskih škola! Pretnje širom Srbije! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Dojava o postavljenoj bombi prijavljena je na više adresa u Beogradu, a roditeljima stižu obaveštenja da decu ne dovode. 

Poruku prenosimo u celosti:

- Eksplozivna naprava postavljena u školi. Nećemo se sakriti, ubistva će biti potrebna. Mi ćemo ubiti, biće potpuno uništenje. Uništićemo! Iskreno nam je žao što će nevini stradati. Nema drugog načina. Srušićemo srpsku Vladu, naše oči uprte su u predsednika Srbije i njegovu pratnju. Ubićemo sve!

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Dojava o bombi ETŠ "Nikola Tesla" Beograd

Kako saznaje Vamedia, dojave o bombama prvi put su stigle i na adrese škola u Valjevu.

Razredne starešine od ranih jutarnjih sati obaveštavaju roditelje da deca ne dolaze u prvu smenu dok se na završi provera.

Dojave o postavljenim bombama stigle su jutros u valjevske osnovne škole: Prvu, Sedmu, Petu, Šestu. Direktori osnovnih škola o novonastaloj situaciji obavestili su razredne starešine koje potom obaveštavaju roditelje porukama I telefonskim pozivima da decu ne šalju u školu dok ne bude zavšena provera dojava, piše portal.

Istovremeno izvor Vamedie blizak policiji, navodi da je od jutros u većem delu Srbije situacija sa dojavama o postavljenim bombama slična, a da su kontradiverzoioni pregledi u toku.

Pretnje su stigle i u škole u Požegi, Bačkoj Topoli, Kraljevu, Guči, Kikindi, Novom Sadu i drugim gradovima širom zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading