ZAMASKIRAN UŠAO U PRODAVNICU I NAPAO ŽENU NOŽEM! Napadač priveden i optužen za razbojništvo!

Autor:

Vesti

01.06.2022

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što se sumnjičio za krivično delo razbojništvo, Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je optužni predlog protiv A.N. koji je u prodavnici napao ženu nožem i pretio joj da mu da novac iz kase.

ZAMASKIRAN UŠAO U PRODAVNICU I NAPAO ŽENU NOŽEM!  Napadač priveden i optužen za razbojništvo!

Foto: shutterstock

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je optužni predlog Osnovnom sudu u Pančevu protiv A.N. iz Pančeva zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo.

Optuženi je 9. maja 2022. u Pančevu pretio da će napasti na život i telo oštećene Z.P. i pduzeo tuđe pokretne stvari u nameri da sebi pribavi protivpravnu imovinsku korist.

Došao je do prodavnice u kojoj je radila oštećena, stavio kapuljaču na glavu i preko usta zaštitnu masku. U tom trenutku je držao nož u ruci i počeo da preti Z.P. tražeći joj novac iz kase i kutiju cigareta. 

Predložio je sudu da se pritvor prethodno određen rešenjem suda produži do završetka glavnog pretresa jer postoje određene okolnosti koje ukazuju da bi mogao ponovo da izvrši isto ili slično krivično delo. 

Takođe je traženo da se kazni po Zakonu, uzimajući u obzir da se A.N. na teret stavlja krivično delo za koje je zaprećena kazna zatvora do 10 godina. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading