Ćerka političara osuđena na 30 godina zatvora za ubistvo starice! Njen komentar će vas ostaviti BEZ TEKSTA!

Autor:

Vesti

01.06.2022

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Špagović (28) za ubistvo devizne penzionerke Majde Garović (81) iz Zemuna osudjena je danas prvostepenom presudom na 30 godina zatvora u Višem sudu u Beogradu. Nakon što je doneta presuda, osuđena je rekla da nema šta da kaže.

Ćerka političara osuđena na 30 godina zatvora za ubistvo starice! Njen komentar će vas ostaviti BEZ TEKSTA!

Foto: facebook.com/Jelena Špagović/Majda Garović/pixabay.com

Više javno tužilaštvo dokazalo je da je ćerka prošle godine tragično preminulog političara Saše Dujovića usmrtila na jeziv način, iz koristoljublja imućnu staricu, u junu 2019. godine i nakon toga hladnokrvno otišla u tržni centar u kupovinu, pa u kafić na limunadu sa sinčićem i bivšim suprugom. 

Špagovićeva je žrtvu ubila jer nije imala novac da joj vrati koji je bila pozajmila od nje, a nakon što je usmrtila ukrala je zlatni nakit sa nje i prodala ga.

Tokom suđenja, osuđena je priznala da je usmrtila Garovićevu, ali je tvrdila da joj to nije bila namera. Pozivala se na svoj poziv i zaposlenje medicinske sestre i to da je bila uzorna majka i osoba.

Međutim, Više javno tužilaštvo je u optužnici istaklo da je Jelena Majdu tukla do smrti i da je potom spakovala u kofer i prevezla do Krčedina gde je zapalila u kontejneru. Zločin je otkrio meštanin, a u prvi mah je uz Jelenu bio optužen i njen rodjeni brat kao pomagač. 

Sada osuđena Jelena nemo je pratila izricanje presude, kao i obrazloženje sudije Ane Trifunović koja je rekla da kazna nije viša jer je cenila kao olakšavajuće okolnosti njenu raniju neosuđivanost, majčinstvo i delimično priznanje.

Na drugoj strani, sudija je istakla da je Jelena pokazala bezobzirnost nakon zločina jer je sa bivšim suprugom otišla u tržni centar da detetu kupe sandale i posle toga na piče, kao da u kući nije ostavila mrtvu ženu kojoj je oduzela život. 

Jedino što je Jelena izustila po izricanju presude bilo je - Nemam šta da kažem. 

Sin ubijene žene prisustvovao je suđenju, a ostao je suzdržan u komentaru presude.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading