NE TREBA DA LOMI LEĐA, IMAMO MAŠINE: Zoran želi da upozna vedru i nasmejanu ženu, koja se ne stidi života u SELU - EVO ŠTA NUDI

Autor:

Vesti

23.05.2022

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Kroz srpska sela sve je više neženja i taj trend se ne menja već nekoliko godina. Devojke zaziru od poslova na imanju iako bi tako same sebi bile gazdarice i čini im se privlačnijim da u gradu rade za drugog i to ne za velike plate.

NE TREBA DA LOMI LEĐA, IMAMO MAŠINE: Zoran želi da upozna vedru i nasmejanu ženu, koja se ne stidi života u SELU - EVO ŠTA NUDI

Foto: RINA

Momci su tu u velikom problemu jer ne žele napustiti dedovinu, ali ne žele ni bez žene. Zoran Mirković iz sela Koštunići ima kuću u Gornjem Milanovcu, radi u tamošnjoj uspešnoj firmi koja se bavi proizvodnjom posuđa, ali ipak najsrećniji je kad završi sa tim obavezama i baci se na obrađivanje zemlje. Zato mu je, kako kaže, teško naći srodnu dušu koja će razumeti ti njegovu ljubav prema selu.

I dok, može se reći, ima sređenu imovinsku kartu, solidan posao i nalazi se u punoj snazi i puca od zdravlja, ljubavni život mu je prilično oskudan. Naime, iza sebe ima jedan neuspeli brak iz kojeg ima kćerku. Sa suprugom se odavno razišao i želi joj svu sreću dok za ćerku kaže da je njegov ponos.

Međutim, želja mu je da pod suvoborske visove i u njegov dom stigne jedna normalna osoba koja se neće stideti da zasadi baštu ili ubere svežu voćku u selu.

- Iskreno rečeno želeo bih da upoznam ženu koja je vedra, nasmejana, kojoj neće smetati moje dete. Koja će da me voli i ja nju, ovaj imetak i ostatak života da podelimo. Nekako mi to izgleda ne ide za rukom a voleo bih jer ovde imaju svi uslovi za život, ne treba lomiti leđa imamo sve mašine tu je auto put nova seoska kuća lepa kuća u Gornjem Milanovcu i lepo domaćinstvo ovde u Koštunićima jedino što nedostaje je neka normalna osoba koja na život gleda sa vedrije strane nešto poput mene - kaže kroz osmeh za RINU, Zoran Mirković.

Inače, Zoran sa svojih nepunih važi za veoma vrednog i dobrog čoveka, teško da ga možete sresti da nije nasmejan a do sada ga niko nije video ljutog i da psuje. Uvek kaže da je sve što voli upravo na obali ove prelepe reke koja izvire u Mokroj pećini pod Ravnom Gorom i u kući njegovih predaka gde se rodio.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading