Popusti na osiguranje vozila tokom Sajma automobila

Autor:

Vesti

13.05.2022

11:58

Brinući o bezbednosti svojih osiguranika, Kompanija „Dunav osiguranje“ je u sklopu ovogodišnjeg učešća na Beogradskom sajmu automobila pripremila posebne pogodnosti za sve koji tokom trajanja manifestacije odluče da osiguraju svoje vozilo nekom od polisa osiguranja.

Popusti na osiguranje vozila tokom Sajma automobila

Uz posedovanje auto-kasko polise, svako vozilo može biti zaštićeno od nezgoda nastalih u saobraćaju, a svi koji tokom trajanja sajamske akcije zaključe ovu polisu mogu ostvariti popust od 15% na visinu premije. Za osiguranje od auto-nezgoda ili za pomoć na putu, tu je popust od 30%, a u slučaju da se objedine ova dva osiguranja, popust iznosi čak 50%.

Pored popusta, Kompanija „Dunav“ je pripremila i poklon vaučere u iznosu od 4.000 dinara uz kupovinu polise auto-kaska, koji se mogu iskoristiti u okviru široke mreže „Dunav auta“. Na više od 70 lokacija, vaučeri se mogu iskoristiti za potrebe tehničkog pregleda, zamenu guma ili obnavljanje auto-kozmetike.

Za više detalja, zainteresovani mogu posetiti štand Kompanije „Dunav osiguranje“ ili pozvati besplatan broj telefona Kontakt centra (0800 386 286) kako bi se informisali o detaljima ponude.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading