NATAŠA KANDIĆ NAPALA VUČIĆA ZBOG NEZAVISNE POLITIKE KOJU VODI SRBIJA

Autor:

Vesti

22.04.2022

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnivačica Fonda za humanitarno pravo Nataša Kandić još jednom je napala Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića zbog nezavisne politike koju vodi na međunarodnom planu.

NATAŠA KANDIĆ NAPALA VUČIĆA ZBOG NEZAVISNE POLITIKE KOJU VODI SRBIJA

Foto: Tanjug/Z.Žestić

Kandić je na Tviteru izjavila da Vučić Srbiju vraća u vreme pogrešnih odluka, a otišla je korak dalje i oplela po narodu i opoziciji za koje kaže da im nedostaje pameti

- Izjavom FT da neće uvoditi sankcije Rusiji, predsednik Srbije nas vraća u vreme pogrešnih odluka, kada je Slobodan Milošević odlučio "bolje rat, nego NATO preko Srbije". Danas, kao i tada, građani i opozicija podržavaju ekonomsku propast i izolaciju Srbije kao nacionalni interes. Nema pameti - napisala je Kandić na Tviteru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (5)

Loading
Bane

22.04.2022 13:53

Tako je to kad ne zna kad treba prestati da lupeta gluposti. Kad mogu svi nešto da konstatuju ajde i ona nešto da kaže.

Odgovori 17 2
Milan

22.04.2022 17:54

Kada će biti donet zakon o stranim agentima i da ova spodoba ode gde joj je mesto. Da ima pčelinji pogled na svet. Sramota da je na slobodi!

Odgovori 18 0
Perica

22.04.2022 18:10

Ovu tzv"gospodju" treba lišiti svih gradjanskih prava i proterati iz Srbije.

Odgovori 18 0
Violeta pejcic

22.04.2022 21:34

Potpuno se slazem sa Pericinim komentarom. Toliko je mrzimo (iako smo Pravoslavci) , da je ona jos jedna koja treba da crkne od te zlobe i mrznje koju isijava, naravno prema Srbima samo. Zasluzuje da ode kod one odvratne Medlin, koju jos nisu sahranili, moze zajedno da ode sa njom. Odvratna je, ne treba nas uznemiravati njenim komentarima.

Odgovori 12 0