Marija Veljković progovorila o AFERI sa Ćertićem: Voditeljka otkrila da li je VARALA SUPRUGA sa Urošem, BRUKA o kojoj bruji čaršija! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.04.2022

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Veljković se oglasila nakon što je pukla bruka da je prevarila supruga!

Marija Veljković progovorila o AFERI sa Ćertićem: Voditeljka otkrila da li je VARALA SUPRUGA sa Urošem, BRUKA o kojoj bruji čaršija! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Voditeljka Slagalice, Marija Veljković oglasila se nakon navoda da se razvela od Milana Milovanovića zbog kaskadera i rijaliti ličnost Uroša Ćertića. Naime, mediji navode da se Marija razvela zbog navodne afere sa kaskaderom koja je navodno trajala godinu dana pre njenog razvoda.

Ovim povodom Marija se javila i bila šokirana kada su joj prepričali navode u medijima, piše Telegraf.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Marija Veljković voditeljka

 

- Molim?! Šta je to? Nemam komentar, stvarno ste me sada šokirali - rekla je voditeljka.

Podsetimo, Marija se nedavno razvela nakon više od deceniju braka sa Milanom Milovanovićem sa kojim ima troje dece. Voditeljka je ranije otvoreno govorila o krahu braka.

- Mada rastavljeni, mi smo mama i tata i to ćemo biti do kraja života. Roditelji smo već deceniju, a to nije malo. Njih troje su veliki, pametni i razumni, imaju svoje vreme i s tatom i s mamom, vole i mamu i tatu. To je jedino bitno - ispričala je voditeljka tada ističući da njihovom odnosu nije presudila treća osoba.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Uroš Ćertić

 

- Ne mora da bude tako. Emotivno smo se udaljili i to je bio kraj. Kada ste s nekim jako dugo, a sve više osećate da nije kao pre, takve odluke se same nametnu - rekla je Marija ranije.

Podsetimo, Uroš je za medije potvrdio vezu.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Uroš Ćertić sa porodicom

 

- Prestanite da me više uznemiravate i poručite i njenom bivšem mužu i njenom advokatu, da je*ao sam nju, a je*aću i njega kad je mogao pored takve žene da spava dve godine, a da nemaju ništa. Samo da mu pojasnim nešto da se ne uzbudi previše, kad mislim da ću da ga je*em ne mislim na se*s i fizički obračun, nego da ću otići na neku nacionalnu televiziju i otkriti šta je sin njegovog brata uradio, a on ništa nije preduzeo povodom toga, ne bude li konačno izvadio moje ime iz usta i prestao da po društvenim mrežama maltretira Mariju i mene. Toliko, doviđenja - izjavio je Uroš vidno besan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Miki

22.04.2022 16:02

Bitango! Šta će ti tetovaža !