GDE BI SADA SMESTILI SVE PACIJENTE? Vučić odgovorio onima koji su napadali izgradnju bolnica!

Autor:

Vesti

30.10.2021

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u emisiji Fokus specijal na TV B92. Na pitanje o negodovanju antivaksera zbog uvođenja kovid propusnica, rekao je da treba slušati struku.

Republika

Foto: Printscreen/b92

Aleksandar Vučić

- Tog sekunda su nam krenule demonstracije u gotovo svim gradovima, napadali nam lekare. Slušamo kako je dovoljno da neku stočnu mast guramo u nos. Od početka smo govorili da ćemo da slušamo struku. Kakva je to sramota, ljudi. Te laži. Da li je istina da će da vas Pavlovićeva mast u nosu spasiti korone - naveo je Vučić i nastavio:

"Govorili su i da nam te bolnice neće biti potrebne. A, onda, danas su nam sve sobe pune. Gde bismo smestili sve te ljude koji su danas bolesni?  Moje je da pozovem ljude da se vakcinišu. Ja kasnim četiri dana zbog obaveza, u sredu ću da se vakcinišem trećom dozom."

O novim merama nije detaljisao, ali je istakao da očekuje bolje brojke.

- Kako stvari danas stoje, biće kako kaže Krizni štab. Ali, u ovom trenutku, brojevi idu na bolje. Imaćemo još deset dana visoku stopu smrtnosti, ali očekujem i da to krene posle toga da pada - istakao je Vučić.

- Nisam ponosan kako smo delovali prema ljudima koji su antivakseri, mora da smo mi negde pogrešili. Ne znam gde smo pogrešili i kako smo došli do toga da se leče mastima i kremama koje veterinari daju za stoku - dodao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Una

30.10.2021 21:28

Izgradnja bolnica je bila mudra i pravovremena odluka , koja se spasila mnoge živote!

Loki

31.10.2021 08:31

Da nema ovid bolnica, bolesni bi padali po ulici. Bolnice su pune, i kovid bolnice su prihvatile pacijente i tako olaksali svim gradovima.

Marinko

31.10.2021 09:30

Još treba bolnica. Beogradske bolnice više od godinu dana ne primaju pacijente iz unutrašnjosti na preglede i kontrole. Stanje nije normalno.

Ivana

31.10.2021 10:15

Postoje i druge bolesti. Omogućite nam specijalističke preglede u Beogradu.