DIREKTOR BOLNICE O POVREĐENIM SRBIMA: Čovek je upucan u leđa, hitno smo ga operisali

Autor: Republika

Vesti

13.10.2021

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor KBC Kosovska Mitrovica Zlatan Elek rekao je danas Tanjugu da su dva pacijenta koja su povređena na severu Kosova zbrinuta u toj ustanovi i da je pacijentu koji je upucan izvađen metak, krvarenje sanirano kao i da se nalazi na intenzivnoj nezi.

Republika

Foto: printskrin/Jutjub

Dr Zlatan Elek o povređenim Srbima

- Hitno je operisan pacijent koji je upucan u leđa. Metak je prošao kroz desnu lopaticu koja je polomljena i gotovo izašao na prednjoj strani vrata u blizini velikih krvnih sudova - rekao je Elek za Tanjug.

On je dodao da je drugi pacijent koji je zadržan primljen sa povredama grudnog koša.

Elek je rekao i da je ukupno povređeno 10 osoba, a da je dvoje zadržano na lečenju.

On je objasnio da su se ostali građani uglavnom javljali zbog povreda očiju izazvanih suzavcem i lakših telesnih povreda od gumenih metaka i da su posle saniranja povreda napustili KBC.

Direktor Kancelarije za KIM Petar Petković saopštio je ranije danas da su u akciji Kosovske policije koja je upala na sever KIM povređeno više desetina građana, kao i da je teško ranjen u grudni koš Srećko Sofronijević kojem se lekari bore za život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading